Demi Mur se provodila na popularnom beogradskom splavu, a ove DVE domaće pesme je tražila više puta da joj sviraju!

- Bilo je mnogo veselo, i ja sam prijatno iznenađen da se jedna svetska žena tako normalno ponaša i da se zeza - rekao je Toma Panters, koji je bio domaćin popularnoj glumici

  • 13

Pored Džulije Roberts, još jedna holivudska zvezda je posetila Beograd. U pitanju je Demi Mur. Slavna glumica rešila da "okusi" noćni život srpske prestonice, a u subotu se provodila na jednom beogradskom splavu.

Ovu informaciju otkrio je muzičar Toma Panters, koji je naveo da Demi uživala u baš na njegovom ugostiteljskom objektu.

- Bilo je mnogo veselo, i ja sam prijatno iznenađen da se jedna svetska žena tako normalno ponaša i da se zeza. Recimo, uz ove naše pesme, brže ciganske je đuskala - rekao je Toma Panters za emisiju "15o minuta".

Printskrin: Youtube/Maldivi - TV HAPPY

On je potom ispričao koje pesme su joj se baš dopale.

- Bila je ova naša čuvena pesma "Barbara" i "Giljam dade/Prokleta je Amerika". To smo više puta pevali. Neverovatno je kako me je oduševila žena. Ona je takav laf, da sa joj ja rekao da ima ciganske krvi - naveo je Toma i otkrio da misli da je Demi Mur popila kod njega rakiju, kajsiju ili šljivu.

- Izašli su mnogo veseli. Kaže da se divno provela - zaključio je Toma Panters.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA