≫ 

ONA JE MAGIČNA! Rasta u prvoj izjavi nakon što je postao tata otkrio na koga ćerkica Tara liči i zbog čega je obrijao glavu! (VIDEO)

Reper je već morao da otputuje u Crnu Goru na zakazani nastup, ali slavlje povodom toga što su on i Ana Nikolić postali roditelji male Tare počinje još večeras

  • 10

Iako su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta pre nepuna 24 časa postali roditelji ćerke Tare, reper se već uputio za Crnu Goru, gde ima ugovoreni nastup.

OVO JE VELIKA SRAMOTA: Vređaju Anu Nikolić samo što se porodila, odvratni komentari preplavili internet! (FOTO)

Mama i beba se odlično osećaju, što je Rasta podelio i sa svojim fanovima ovoga jutra na Instagramu (sat vremena posle porođaja), pa je novopečeni tata mirne glave mogao nakratko da otputuje.

Printskrin: Telegraf

ZBOGOM, DREDOVI! Rasta se obrijao na ĆELAVO, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

- Presrećan sam, još uvek verovatno i ne znam koliko... Nisam spavao noć pre toga. Ana i beba su magično, pogotovo kada sam ih video zajedno, smisao života je postao poseban. Posebno mi je bilo neverovatno kada sam je stavio na ruke, to je taj momenat kada sam razoružan u svakom smislu, pogotovo što je ćerkica u pitanju - izjavio je Rasta prepun utisaka, kojeg smo zatekli po sletanju na tivatski aerodrom.

Foto: Stefan Gvozdić

- Stvarno mogu da kažem da je ovo najlepši momenat u mom životu. Ja mislim da Tara liči na mene, Ana kaže da liči na nju, ali ona sigurno ne mora da sumnja u to da li je dete njeno (smeh) - našalio se Rasta i dodao da će proslava Tarinog rođenja trajati više dana.

- Zakazana je za nedelju, ali mi ćemo početi večeras, naravno.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Budući da se reper odmah nakon što je postao tata obrijao do glave i uklonio prepoznatljive dredove, evo šta je rekao na pitanje da li se ošišao zbog Tare:

- Jeste, odlučio sam da se sa njom onako saživim i da zajedno puštamo kosu...i onog momenta kada budemo imali dredove, imaćemo ih oboje - zaključio je Rasta.

Printskrin: Instagram/rasta_i_ana/Privatna arhiva

Podsetimo, Ana Nikolić porodila se carskim rezom danas (četvrtak) u 9.30 časova u GAK Narodni front, a već posle sat vremena na društvenim mrežama osvanula je njena i Rastina fotografija.

Printskrin: Instagram/stefanrasta

Pogledajte Rastinu izjavu po sletanju u Tivat:

Takođe, pogledajte i snimak nastao jutros ispred porodilišta, kada su Rasta, Anina majka i brat Marko izlazili iz istog:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA