UTOČIŠTE OD 200.000 EVRA: Trudna Nataša Bekvalac i njen dečko se sele iz Beograda!

- Nataša je rešila da ode iz Beograda zbog trudnoće. Luka nijedne sekunde nije razmišljao, kao iz puške joj je rekao da se slaže sa njenom idejom - otkrio je izvor blizak pevačici

  • 15

Pevačica Nataša Bekvalac je, kako se priča, čim je saznala da je trudna, odlučila da se sa dečkom Lukom Lazukićem, preseli na svoj salaš u Čeneju u koji je do sada uložila oko 200.000 evra.

Nataša Bekvalac potvrdila da je trudna, evo šta je rekla o tome što će drugi put postati mama!

Izgradnja kuće se privodi kraju, a Nataša i Luka planiraju da u Čenej pređu krajem leta.

- Nataša je rešila da ode iz Beograda zbog trudnoće. Njeno prostrano imanje je pravo mesto za idealan porodični život, pa je preporučila Luki da se presele na salaš. On nijedne sekunde nije razmišljao, kao iz puške joj je rekao da se slaže sa njenom idejom. Bekvalčeva je ubrzala radove na salašu, kako bi se što pre preselila. Nataša želi da se mirno posveti trudničkim danima u kojima uživa već dva meseca - tvrdi izvor blizak pevačici i dodaje da ona neće prodati stan na Dedinju nakon selidbe u Čenej.

Foto: Telegraf

- Nataša će nekretninu ostaviti u svom vlasništvu jer će se vratiti u Beograd posle porođaja. Planira da živi na selu samo tokom trudničkih dana. Inače, Luki se mnogo sviđa salaš, gde je nedavno napravio i rođendansku žurku, a i Hana obožava da tamo provodi vreme - kaže izvor.

Foto: Telegraf

Nataša je uložila 170.000 evra izgradnju kuće od 400 evra u Čeneju. Ona godinama poseduje salaš, gde je do prošle godine bila samo stara kućica. Pevačica ju je srušila i na njenom mestu započela izgradnju svog novog doma.

Osim kuće, Bekvalčeva je 20.000 evra uložila u izgradnju bazena u dvorištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA