OVO NIKO NIJE ZNAO: Stojin sin radi u "Lazi Lazareviću"!

- Milan čak ni sada ne želi da mu Stoja finansijski pomaže, prihvatio je samo stan koji mu je kupila pre nekoliko godina - kaže izvor blizak pevačici

  • 3
Stoja Novaković Foto: Telegraf

Milan Novaković, sin Stojanke Novaković Stoje, već nekoliko godina radi u klnici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Ponavljala je 5. razred, prebačena u školu za decu sa posebnim potrebama: Stoja posle 38 godina ima poruku za svoju RAZREDNU! (FOTO)

Nakon što se vratio iz Australije, gde je živeo desetak godina, Milan je završio srednju medicinsku školu, a potom se i zaposlio u struci.

- Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, dok je ona ovde gradila karijeru. Kad je stekla ime i popularnost, dovela je Milana u Srbiju da živi s njom. Pošto je završio srednju školu, ubrzo se oženio i dobio dvoje dece, pa je morao da se zaposli. Stoja mu je tada nudila pomoć, htela je da mu pokrene neki privatni biznis, da ima od čega da izdržava porodicu, ali on to nije želeo. Zaposlio se kao medicinski tehničar u "Lazi Lazareviću" i tamo još uvek radi. Milan čak ni sada ne želi da mu Stoja finansijski pomaže, prihvatio je samo stan koji mu je kupila pre nekoliko godina. Želja mu je da i dalje radi u bolnici ili da ode negde u inostranstvo gde bi za više novca mogao da radi u svojoj struci  - tvrdi izvor blizak Stoji.

Foto: Telegraf

Pevačica retko o sinu priča za medije, i pre nekoliko godina je izjavila:

- Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    18. avgust 2017 | 15:36

    Samo stan..........

  • Margit

    19. avgust 2017 | 07:14

    Bravo momcino human posao radis tako nastavi ne treba ti inostranstvo I ovde zove medicinski tehnicari skoluju decu imaju prijatelje letuju gde moze

  • Milos

    21. avgust 2017 | 17:07

    Pa ti lepo otvori unucicima tajno neku stednjicu ...da imaju deca kad im bude zatrebalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA