Mirjana Karanović otvorila dušu Hrvatima: U Srbiji nikada neću biti omiljena glumica!

Glumica je u intervjuu za Jutarnji.hr sa čitaocima podelila razmišljanje o tome kako je doživljava narod u Srbiji

  • 36
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Mirjana Karanović retko govori za medije, ali je tokom boravka u Hrvatskoj, zbog predstave Vuka Boškovića "Novo doba", u kojoj igra, pristala da da intervju za tamošnji "Jutarnji.hr".

Mirjanu su prvo pitali šta se u Beogradu događa kada je reč o pozorišnom životu.

- Beograd je ušao u jedan mediokritetski period u pozorištu i nema ljudi koji vode teatre da su ličnosti i autoriteti. Uglavnom pozorišta vode glumci koji su u dobrim odnosima s ansamblom i oni se snalaze. Glavno je da svi dobiju platu, da se nekako izgura i to je jedna prilično neinspirativna situacija u kojoj nema ničega. Ni drame, ni dramatičnosti, ni umetničkih incidenata, niti ličnosti koje uznemiravaju i pokreću - rekla je Mirjana.

Srpska glumica u 23. godini upoznala oca, saznala da živi sa muškarcem,a onda je usledila okrutna ucena od strane majke!

Pobesnela Mirjana Karanović prekinula predstavu, sišla u publiku, i pogledajte šta je uradila! (VIDEO)

Usledilo je i sledeće pitanje: "Bili ste žestoku kritičar u Miloševićevo vreme i kako vas danas primaju i doživljavaju u Srbiji?".

- Mene ili obožavaju ili mrze iz dna duše. Propustila sam priliku biti opšte prihvaćena narodna glumica zbog svojih kritičnih opaski na srpsko društvo i ono što smo prošli. Zamerali su mi i da sam kao žena bila agresivna u svom mišljenju. Ali, sve je to nepovratno i nikada neću imati status opšte omiljene glumice - iznenadila je Mirjana odgovorom za hrvatski medij.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    23. avgust 2017 | 10:58

    Nećeš ni u Hrvatskoj neboj se.

  • Nikola je HN

    23. avgust 2017 | 11:15

    Umesto da preispita sebe i svoje ponašanje ona krivi ceo jedan narod, ej ceo narod, narod je uvek bio pravo merilo za bilo šta pa i za nju!!!

  • Realna

    23. avgust 2017 | 11:00

    Ova nezna ni dal' je dosla, ni dal' je posla. Kad to utvrdi neka se obrati narodu u domacim medijima i shvatice da li je postuju kao glumicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA