Ceca i Karleuša zaratile zbog vakcinacije dece!

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša ima različite stavove o ovoj temi

  • 30

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša već odavno ne komuniciraju, a i u još jednoj stvari se ne slažu. U pitanju je vakcinacija dece. Dok JK smatra da roditelji imaju pravo da ne vakcinišu svoju decu, folk zvezda je drugog mišljenja.

- Ne primati vakcine je društvena katastrofa i neznanje. Ne smemo dozvoliti da nam se deca zbog toga  razboljevaju i umiru. Moja deca su vakcinisana - rekla je Ceca.

Podsetimo se i Karleušinog statusa o vakcinisanju.

JK je i prokomentarisala i Cecin stav vezan za vakcinaciju dece.

- Meni je Cece iskreno žao. Ona sigurno nema svoj lični stav... Neka se bavi svojom decom, a druge roditelje neke pusti da odlučuju o svojoj deci - rekla je Karleuša za "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    25. avgust 2017 | 01:18

    Ali izjava "Ona neka se bavi svojom decom, a druge roditelje neka pusti da o svojoj deci sami odlucuju". Pa hahahahaha A ti kad solis pamet tim istim roditeljima da li kazes sebi to isto sto kazes za Cecu? Mozda Ceca ne treba da savetuje, ali ti jos najmanje. Pritom, Ceca, zena, je dala vrlo ispravnu i pametnu poruku, za razliku od tebe!

  • Biljana

    25. avgust 2017 | 00:33

    Ma sve si ti pametna Jelena naravno svako ima pravo na svoje misljenje to ne znaci da neko nezna nista ceca misli da je to ispravno ok al drugi ne neka svako misli i radi sta hoce sa svojim detetom

  • Milic

    25. avgust 2017 | 05:37

    Onaj ko tebe slusa crmo mu se pise. Otkad ti postade imunolog . Naici da pevas u zivo pa onda predji na vakcinisanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA