Pala je kiša, ništa od seksa, nadam se da si srećan, Zorane: Hrvatski meteorolog dobio urnebesnu razglednicu od besnog gledaoca, pa mu VRHUNSKI odgovorio! (FOTO)

- Zorane, one noći kada si rekao da će biti pretežno vedro, odveo sam jednu Nemicu na plažu. Pala je kiša. Ništa od seksa, Zorane - napisao je gledalac u poruci Zoranu Vakuli

  • 4

Koliko je bitna vremenska prognoza, najbolje pokazuje slučaj Zorana Vakule, najboljeg hrvatskog meteorologa, koji je dobio razglednicu u kojoj ga besni gledalac obaveštava da je ostao bez seksa, jer je Vakula dao pogrešnu prognozu!

Oglasio se Oliver Dragojević nakon vesti da ima rak pluća

U poruci koja je postala apsolutni hit na internetu, nepoznati gledalac je Zoranu Vakuli napisao:

- Zorane, one noći kada si rekao da će biti pretežno vedro, odveo sam jednu Nemicu na plažu. Pala je kiša. Ništa od seksa, Zorane. Od sada ću slušati Nikolu Vikića Topića, nadam se da si srećan, Zorane!

Iako pod ogromnim teretom odgovornosti jer je anonimni "presretač" ostao bez seksa, Vakula je ipak odgovorio "galebu" i to na originalan način.

- Ovo je nekome šaljiv, a nekome možda čak i tužan dokaz moguće važnosti i značaja vremenske prognoze, ne samo pri planiranju različitih poslovnih aktivnosti, nego i u svakodnevnom životu. Dosadašnja istraživanja kojima sam se bavio u prethodnih dvadesetak godina o važnosti i vrednosti meteorološke informacije uključivala su ekonomiju, građevinarstvo, početak i kraj sezone grejanja, planiranje i prodaju odeće, čak i piva, i još neka područja, ali ne i seksualne aktivnosti. Ne znam da li se to može uvrstiti u područje biometeorologije - upitao se Vakula i potom uputio izvinjenje "oštećenom" gledaocu.

Printskrin: HRT

- Žao mi je i što nemam kontakt oštećenog autora teksta kako bih saznao kad se dogodio taj nemili događaj jer poštene kiše u Dalmaciji nije bilo mesecima pa, ako sam zaista pogrešio, da mu se izvinim i platim piće - zaključio je Vakula.

(Telegraf.rs/izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA