≫ 

Sonja žestoko uzvratila Lukasu! Nisam zvala policiju iz dosade, kod nas samo nasilnici imaju prava da se pojavljuju na TV-u!

- Mene ne zanima šta on iznosi u javnost. Neću da se mešam u to blato u koje pokušava da me uvuče - izjavila je Sonja Vuksanović

  • 6
Aca Lukas i Sonja Vuksanović Foto: Telegraf

Nakon što je Aca Lukas prekjuče izjavio da će ići doživotno u zatvor ako ona dokaže da ju je tukao, oglasila se i Sonja Vuksanović koja je rekla da je to što Aca radi "nečuveno i bezobrazno". 

Lukas objavio sliku ćerke Viktorije, a poruka koju je uputio Sonji razbesnela je pratioce na Instagramu! (FOTO)

Posle brojnih Lukasovih izjava u kojima je pevač ponavljao da nije fizički napao Sonju, njegova bivša supruga mu je žestoko uzvratila.

Foto: A. Nalbantjan

- Mene ne zanima šta on iznosi u javnost. Neću da se mešam u to blato u koje pokušava da me uvuče, jer u ovoj državi samo nasilnici i siledžije imaju prava da se pojavljuju na televiziji. Šta želite drugo da čujete od mene? Neću da komentarišem više gluposti kojima on pokušava da se opere u javnosti. To što on radi je nečuveno i bezobrazno - rekla je Sonja i dodala:

- Zarad našeg deteta ću ostati dosledna da u javnosti ne iznosim više nijedan detalj. Ne interesuje me, eto vam Aca Lukas pa neka daje izjave kakve god hoće. Nemojte da vas zanima moja strana. Juče je tukao novinara, danas bije ženu. Nemojte da tražite moju stranu.

Foto: Telegraf

Sonja koja je još jednom ponovila da ju je Lukas udario.

- Niko nije pobegao od lepog života i nijedna žena nije pozvala policiju iz dosade - kaže Sonja.

Foto: Facebook/Sonja Vu

Iako je u policiji priznao krivicu, Lukas je izjavio da nikada nije podigao ruku na svoju suprugu, a Sonja je to prokomentarisala rečima:

- Jako mnogo priča kada je dan dug, očigledno ima loše advokate pored sebe. Molim vas, razumite me.

Pogledajte šta je sve Aca Lukas ispričao o Sonji:

Daljinac

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rita

    7. septembar 2017 | 13:15

    Cuti neceš imati šta da jedeš bez njega

  • Tiki

    7. septembar 2017 | 18:59

    Cuj nece u blato?!? Ti si sestro vec u blatu preko glave!

  • maja

    7. septembar 2017 | 15:20

    Ja znam zenu koja je lagala da je muz tukao, sama se izudarala posle svadje sa njim i napravila mu ozbiljne probleme. Sve jer je prevario i hteo da je ostavi, a posto nisu imali dece nije imaa kako da mu izvuce pare i da zadrzi taj standard koji je pored njega jmala. I na kraju joj je dao neki auto i 20.000e cini mi se da povuce tuzbu-to je za ovu sonju nista, ona je visa klasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA