SONJA MRZI CECU, STALNO JE POKUŠAVALA DA NAS POSVAĐA: Lukas progovorio o odnosu Sonje i Cece!

Aca Lukas i Ceca Ražnatović su veoma bliski prijatelji, ali Sonja je navodno konstantno pokušavala da posvađa bivšeg supruga i pevačicu

  • 18

Aca Lukas i Sonja Vuksanović i dalje su u žiži javnosti zbog burnog razvoda, ali i prljavog veša koji su jedno o drugome počeli da iznose u javnost.

Sonja žestoko uzvratila Lukasu! Nisam zvala policiju iz dosade, kod nas samo nasilnici imaju prava da se pojavljuju na TV-u!

Lukas je nedavno priredio žurku na kojoj je bila i jedna od najvećih folk zvezda Ceca Ražnatović (više pogledajte OVDE) sa kojom je folker, kako je poznato, u odličnim odnosima.

Foto: Instagram/aleksandar_vuksanovic_official Vozdovac

S druge strane, to nije slučaj sa njegovom još uvek zakonitom suprugom Sonjom, jer, tvrdi Lukas, ona o Ceci nikada nije imala lepo mišljenje i uvek ju je ogovarala pred njim. Osim toga, godinama je pokušavala da ih posvađa, ali bezuspešno, dok je Ceca  Lukasovu suprugu uvek poštovala.

- Sonja je stalno pljuvala po Ceci. Da je nije onaj mučeni Željko Šašić pokupio iz Liverkuzena i da nije bila sa mnom u braku, i danas bi čekala ispred neke diskoteke u tom gradu da joj ta ista Ceca i ja damo autogram - rekao je Lukas za "Informer".

Foto: Instagram/sonjavu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA