≫ 

Pevač Lapsus benda za rođendan dobio spot i skupoceni automobil! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je naša prva saradnja sa Jala Bratom i Bubom Korelijem, i prve reakcije su fantastične, što me čini neizmerno srećnim - rekao je Emir, koji ima puno razloga za slavlje

  • 2

Dugoočekivani spot za novu pesmu "Santa leda" Lapsus benda ugledao je svetlost dana 16. septembra, tačno na 21. rođendan pevača Emira Aličkovića, koji je imao mnogo razloga za slavlje, jer je osim za novi hit postao bogatiji i za automobil.

Da mu ovaj rođendan bude događaj za pamćenje postarao se menadžer benda, koji je mladom pevaču u znak uspešne saradnje poklonio novi "Mercedes". Pevač je sreću podelio sa pratiocima na društvenim mrežama, a još više pažnje od skupocenog poklona izazvao je novi visokobudžetni spot, najskuplji u dosadašnjoj karijeri benda.

Foto: Instagram/emirlapsus

- Ceo dan primam čestitke, ali najdraže su mi one koje dobijam od publike na račun spota za pesmu "Santa leda". Ovo je naša prva saradnja sa Jala Bratom i Bubom Korelijem, i prve reakcije su fantastične, što me čini neizmerno srećnim - rekao je pevač.

Foto: Promo

- Publika uvek daje konačan sud, tako da se nadam da će i ovoga puta kao i dosad podržati i uživati u onome što im pripremamo. Mnogo ljubavi i truda je uloženo u ovu pesmu, i hvala svima koji su se već javili sa lepim reakcijama, to mi je najbolji poklon za rođendan - zaključio je mladi pevač, koji se tokom dana na skupocenom poklonu zahvalio i menadžeru postom na društvenim mrežama.

Foto: Promo

Pogledajte novi spot "Lapsus benda":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA