Nećete verovati šta je Ceca poručila Željku Joksimoviću: Od OVOG muškarca čuvaj svoje bliznakinje! (VIDEO)

Na proslavi koju je organizovao poznat bračni par, Željko i Jovana Joksimović, a povodom rođenja njihovih bliznakinja, pristigle su brojne poznate ličnosti, a pogledajte šta su im pojedine poželele

  • 3
Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović među prvima je stigla na slavlje koje je sinoć u Beogradu organizovao Željko Joksimović, koji je sa porodicom, prijateljima i kolegama proslavio rođenje bliznakinja Ane i Srne.

Ceca ponovo sa svojim ljubavnikom iz spota "Kukavica", evo kako izgledaju zajedno posle 24 godine! (FOTO)

Kaća Grujić progovorila o golim slikama koje je njen dečko navodno slao UDATOJ ženi! (VIDEO)

TUGA! Učesniku Zadruge usred žurke javili da je imao smrtni slučaj u porodici (VIDEO)

Folk zvezda došla je nasmejana, ruku pod ruku sa svojim bratom Milanom Marinkoviće, a čim je stigla čestitala je Željku na prinovama.

- Da su mu deca živa i zdrava, što je najbitnije, kao što jesu. Da budu srećni. To su one elementarne želje - rekla je Ceca.

Pre dolaska na prolsavu Ceca je posetila Institut za onkologiju i radiologiju u Beogradu, a utiske je podelila i sa nama.

Buran i pretežak dan. Koliko sam to shvatala kao neku ličnu satisfakciju, da mogu nekom da ulepšam dan, toliko sam bila pretužna šta se dešava. Ja kao roditelj i uopšte kao zrela osoba... Koliko se mi bavimo trivijalnim stvarima i koliko se mi iscrpljujemo nebitnim stavarima, a ljudi se bore za živote svoje dece. To  je najtragičnije, najžalije. Stvarno se osećam iscrpljeno posle ovoga danas. Oni imaju osećaj da su zaboravljeni, a mi kao društvo to ne smemo da dozvolimo. Ja ću se potruditi koliko god mogu da im se olakšaju uslovi. I samim pacijentima i osoblju koje radi sa njima- rekla je Ceca.

Na pitanje da li će Željkovim ćerkama poručiti da se nikad ne pronađu u njenim tužnim pesmama, Ceca je dala specifičan odgovor:

- Ne, reči ću: "Željko, čuvaj ćerke od mog sina!" (smeh)

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubili

    5. oktobar 2017 | 21:43

    Ako nije imala nešto pametnije i primerenije da kaže onda bolje da je ćutala...njen sin ima više od 20 godina a devojčice se tek rodile...nek su žive i zdrave

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA