≫ 

Zavirite u stan Ane Bekute koji važi za jedan od najskupljih na estradi, a tek da vidite ŠTA pevačica radi u njemu! (FOTO) (VIDEO)

Folk pevačica uveliko se sprema za koncerte u centru Sava 21. i 22. oktobra, i to na poseban način, u svom stanu

  • 14
Printskrin: Telegraf

Jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima koju glas i danas služi kao i prvog dana, 21. i 22. oktobra održaće već tradicionalne koncerte u beogradskom Sava centru!

S obzirom na veliki broj obaveza koje ima oko istog, pevačica je odlučila da uzme privatne časove joge, a nama je pokazala kako ona to radi na poslednjem spratu luksuzne zgrade u kojoj živi sa Milutinom Mrkonjićem.

Zavirite u stan Ane Bekute:

- Ja sam tek na početku, i konstatovala sam odmah, posle prvog časa, da je to zapravo ono što je trebalo da radim ceo život. Naročito kad mi u susret idu velike stvari kao što je koncert u Sava centru i kada mi treba malo više snage i koncentracije (smeh) - rekla nam je Ana na početku.

Foto: Privatna arhiva

- Milutin uvek kaže: "Rad oplemenjuje posmatrača", tako da se on uopšte ne trudi da uđe u ovu priču. Divi se nama dvema. On rekretaivno čita novine, gleda televizor, menja kanale, i to je sve od rekreacije! (smeh) - šaljivo kaže Bekuta.

Foto: Privatna arhiva

- Moram malo da ga kudim, jer ga evo, koliko smo zajedno, 5 godina, stalno teram, i još nisam uspela to kod njega da uradim. Vratila sam ga u dom, u kuću, ali treninzi, šetnja...odbija me - sa osmehom kaže Ana.

Foto: Privatna arhiva

Kada nije na probama, kada ne radi jogu, Ana vreme provodi sređujući stan, a ovih dana posvećena je i tisi, za kojom žali jer će zbog posledica sunca morati da je menja.

Printskrin: Telegraf

- Zameniću ga posle koncerta! (smeh) - sa osmehom je rekla Ana.

Inače, Anu će u centru Sava podržati brojne kolege, kompletan žiri iz "Zvezda Granda", a na sceni će zapevati Milica Pavlović, Kristina Denić i gosti iznenađenja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA