Luna je rođena sa anomalijom, 2 godine smo provele u bolnici: Potresna ispovest Anabele Atijas

- Bila sam veoma mlada kad sam je rodila, prvo mi je dete - otkrila je Anabela Atijas, koja brani postupke svoje ćerke u rijalitiju "Zadruga"

  • 46

Anabela Atijas iz sve snage podržava ćerku Lunu Đogani u rijalitiju "Zadruga", pa tako i njenu ljubav sa oženjenim Slobom Radovanovićem, koju svi osuđuju. Jer, majčinska ljubav je bezuslovna, pogotovo kada sa novorođenčetom prođete pravi pakao. 

SVE JE POČELO PRE VIŠE OD GODINU DANA! Pojavila se prva zajednička slika Slobe i Lune, a njen osmeh sve govori! (FOTO)

Anabela je već gostovala u "Zadruzi" i jasno stavila do znanja da je uz Lunu, kao i njen bivši suprug Gagi Đogani. Međutim, o periodu kada je Luna rođena do sada nije pričala.

- Luni je moralo da se desi iskustvo ovog rijalitija i sve ovo kroz šta prolazi pokazaće se kao dobro. Ako ništa drugo, ojačaće kao osoba i naučiće mnogo toga o ljudima. Ona je do sada živela ušuškanim životom, jer sam ja dala sve od sebe da je zaštitim u svakom pogledu - izjavila je Anabela, koja je ispričala i svoju nimalo laku priču.

Foto: Telegraf

Ženetino, šta ti glumiš, mafijaša? E, pa, malo si se zanela! Anabela najavila tužbu protiv Kije i otkrila tajni plan Slobine žene!

- Bila sam veoma mlada kad sam je rodila, prvo mi je dete, a rođena je i sa anomalijom bešike te je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik. Zbog toga smo prve dve godine njenog života provele u bolnici, pa sam kao majka slaba na nju. Osim toga, ja sam sa šesnaest godina u ratu izgubila dom i porodicu, koja mi je mnogo nedostajala sve dok nisam rodila Lunu, i kroz nju sam nadoknađivala sve što nisam mogla da imam, odnosno ono što roditelji nisu imali priliku da mi pruže - rekla je pevačica za "Story".

Foto: Telegraf

Podsetimo, Anabela nikada nije krila da je imala teško detinjstvo i da je život nikad nije mazio. Od Gagija Đoganija razvela se posle 14 godina braka i sa njim ima dve ćerke Lunu i Ninu, dok iz drugog braka sa Andrejem Atijasom ima ćerku Blankicu.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    25. oktobar 2017 | 23:03

    Vidi koliko su se izglupirale pa sad malo da se vadi na bolest i patetiku!

  • EL...

    26. oktobar 2017 | 00:50

    Ova je prelakirana ! Sad traži sažaljenje !? Da nije to i izvinjenje ? Prema kome Anabela želi da podnese tužbu ? Ko ovde rastura kome brak ? Izdali su se da im veza malo duže traje i saznalo se da joj ovo nije prvo mešenje braka i partnera ! Napadala je Andjela pored devojke , tukla je neka trudnica , i Anabela će da tuzi ? Napad je najbolja odbrana !

  • rea

    25. oktobar 2017 | 22:23

    Razumem majku,i njenu brigu da zastiti svoje dete!!I ja sam majka,i posto zelim dobro svom detetu,nikad ne bih podrzala ovako skandalozno ponasanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA