Sara Jo progovorila o MTV nominaciji, pa sa ekipom Telegrafa odmerila snage u igrici "Tekken" (FOTO) (VIDEO)

Mlada muzička zvezda imala je veliku podršku na našem štandu na Sajmu medija

  • 1

I Sara Jovanović posetila je štand Telegrafa na Sajmu medija na kojem smo se tokom nešto više od pola sata odlično zabvaili!

Na samom početku opuštenog razgovora proćaskali smo o njenom najaktuelnijem hitu "Nemam vremena za to", o MTV nominaciji za najboljeg izvođača na ovim prostorima (Best Adria Act), a Sara nije krila oduševljenje što konkuriše za ovo veliko priznanje.

- Odrasla sam uz MTV, ja sam dete MTV-ja, izvođače koje sam pratila su uglavnom bili na MTV-ju... Možeš da zamisliš kakva mi je bila reakcija kada sam videla nominacije... To mi je neizmerna čast i zadovoljstvo, a sada željno iščekujemo krajnje rezultate koji će biti 12. novembra, i držimo palčeve! - rekla je Sara Jo za Telegraf.

foto :Telegraf

Ako želite da glasate za Saru Jo, to možete učiniti klikom na link OVDE.

Na pitanje da li sanja da stane rame uz rame sa velikim muzičkim zvezdama kao što su Bijonse, Rijana i ostale, Sara je odgovorila sledeće.

- Kao mlađa imala tu želju da otputujem negde drugde, uglavnom je London bila ta destinacija, jer mnoge izvođače koje sam zavolela su upravo iz tog grada. Međutim, kada sam započela ovde priču nekako sam osetila da imam neki cilj i da želim da ga ispunim. Još uvek ne osećam da sam ga ispunila. Još uvek nisam razmišljala o tome...Trenutno me to ne zanima, ali nikad ne reci nikad... - navela je Sara.

foto :Telegraf

Na konstataciju da već dugo nije menjala imidž, Sara se nasmejala:

- Čini mi se, sve što sam mogla, probala sam, što se tiče frizura, šminke, stajlinga... Sada nekako uživam u jednostavnosti. Ranije sam mislila da je čovek što ekstravagantniji, to se više razlikuje, a čini mi se da je u današnje vreme obrnutno - što si više prirodniji, to se više razlikuješ od drugih - iskrena je Sara.

Saru Jo je sa našim novinarem Žikom Krstićem odigrala i igricu "Tekken", a kompletan intervju i odmeravanje snaga u igrici pogledajte u prilogu ispod.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA