≫ 

Pitali smo Karleušu šta kaže na to što je Dara zakazala koncert u Areni: Njen odgovor i Bubamaru će ostaviti bez teksta! (VIDEO)

U Jeleninom odgovoru jasno se videlo da ono što je rekla zaista i misli, a mnogi će se iznenaditi

  • 7

Jelena Karleuša krajem prošle nedelje napravila je potpuni kolaps u Novom Sadu gde je pevala dve noći za redom, a naša ekipa sa Jelenom se u srpskoj Atini družila u petak veče.

DRŽI IH, JELENA! Karleuša napravila ludnicu u Novom Sadu, nemirne grudi bežale iz preuske haljine! (FOTO) (VIDEO)

Više nego raspoložena Jelena je sa osmehom odgovarala na sva pitanja, a nezaobilazno je bilo i ono vezano za koncert Dare Bubamare u Beogradu.

Pošto je već počelo da se spekuliše da li će Dara napuniti Arenu koju je rezervisala za 21. april 2018. godine, Jelenu smo pitali šta ona misli o tom potezu njene "ljute suparnice".

Foto: Promo

- Pa super, dobro... Meni je drago. Drago mi je jer smatram da sve moje kolege koje imaju tako dugačke karijere i hitove treba da se ne plaše. Ako se ne varam, ona čak i duže peva od mene i nije imala nijedan solistički koncert, što mi je neshvatljivo - počela je Jelena.

Foto: Telegraf

- Naši pevači ne žele da se bacaju u trošak, jer veliki koncerti su veliki trošak. Drago mi je što je odlučila tako, i treba! Želim joj punu Arenu! - iskreno nam je rekla Jelena.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA