≫ 

ĆAZIM OTKRIVA ISTINU: Evo gde je Teodora spavala 2 meseca u Poreču, i šta je o njihovom odnosu javno slagala u Zadruzi!

Jednu Teodorinu izjavu Ćazim demantuje, što baca senku na sve što je ona pričala o njima dvoma

  • 7

Nagađanja na temu odnosa Teodore Džehverović i biznismena Ćazima Osmanija i dalje ne jenjavaju, i dok učesnica "Zadruge" ne želi da iznosi u javnost detalje svog dvomesečnog boravka u Poreču, Ćazim nam je rado ispričao još neke interesantne stvari koje se tiču njihovog poznanstva.

Podsetimo, Teodora je u Poreču kod Ćazima provela dva meseca, konkretno jul i avgust, a biznismen nam je sada pojasnio gde je zapravo Teodora spavala tokom boravka u Poreču.

- Teodora jeste bila gost kod mene kući u Poreču, bila je često gost i u mojoj diskoteci, privatno i poslovno. Snimila je dva spota na mojoj jahti i mislim da sam joj pomagao. O njoj mislim sve najbolje, mlada, talentovana i nadam se da je pred njom uspešna karijera. Znam da mediji vole da prave senzaciju od našeg odnosa, ali nema potrebe i nema mesta za skandale. Nas dvoje imamo prijateljski odnos i tako će nadam se i ostati.

Foto: Facebook/Cazim Felix Osmani

Ćazim ostaje pri tome da ne želi da da konkretan i direktan odgovor na to da li je između njega i Džehverovićeve bilo nešto više od prijateljstva, ali se iz sledećih reči može sasvim dovoljno zaključiti.

- Što se tiče mog privatnog života, nikad ga nisam iznosio u javnost, pa neću ni ubuduće. Sa kim ja ležem, a sa kim se budim, to je samo moja stvar. Džentlmeni to ne govore za medije... - kaže Osmani za Telegraf.

S obzirom na to da nam je u prvom delu razgovora o Teodori koji ste juče mogli da pročitate na našem portalu, rekao da ne prati "Zadrugu", pretpostavili smo da nije ispratio ni Teodorinu izjavu, kada je tvrdila da mu se od početka pa do danas obraća na "vi".

S tim u vezi, Ćazima smo pitali kako mu se Teodora obraća - sa "vi" ili sa "ti". Prilično iznenađen pitanjem, kratkim odgovorom jasno je stavio do znanja da Teodora nije govorila istinu.

- Ne, ne... Uvek na "ti" - objasnio je Ćazim za Telegraf.

Na našu opasku da je ona to verovatno zaboravila, Ćazim sa osmehom dodaje:

- Zašto, mlada je... (smeh) Normalno, na "ti" smo bili.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Cela priča potresla je i Teodorine roditelje, koji ne žele da prihvate mogućnost da je njihova ćerka bila u vezi sa Osmanijem, pa je u prethodnom razgovoru sa nama Ćazim i njima uputio jasnu poruku.

- Oni bi trebalo svoju ćerku da pitaju, a ne mene preko vas - rekao je vrlo direktno.

Više o tome pročitajte klikom OVDE.

Video: Teodorin privatni snimak za Ćazima

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA