≫ 

Anđelka Prpić priznala koju estetsku operaciju je uradila na sebi, a nisu grudi! (VIDEO)

Glumica je prvi put pred kamerama priznala koju operaciju je imala

  • 2

Anđelka Prpić uveliko se sprema da premijeru "masovne monodrame" pod nazivom "Šta me snađe" u kojoj je glavni progagonista, a sa našom ekipom proćaskala je na tu temu, ali i na one o kojima do sada nije pričala u javnosti.

Da, ovo je ista osoba! Kardašijanka se potpuno transformisala, posle novih operacija ne liči na sebe! (FOTO)

Međutim, sa Anđelkom smo se na početku razgovora našalili pitanjem koliko bi joj predstava bila zanimljiva da je scenario pisao njen suprug.

- (smeh) To bi verovatno bilo zanimljivo...da, generalno, žene mogu da pročitaju i čuju šta muževi stvarno misle o njima. Ovo nije u tom smislu autobiografsko, zaista nije uopšte, ali je po nekom senzibilitetu, brzini i nečemu što Nebojša (Nebojša Romčević, autor predstave, prim. aut.) smatra da je moj pečat, u tom smislu je "custom made", odnosno pravljeno po mojoj meri. Mislim da nemamo puno prilika da imamo žive legende oko nas, a što se tiče pisanja on jeste jedna od njih i stvarno sam srećna - rekla nam je Anđelka koja u predstavi igra lik bankarke Jovanke Joke Jakovljević.

Foto: ATA Images

S obzirom na to da smo se Anđelkom družili na promociji jedne kozmetike, konstatovali smo da ona nije neko ko "trpa" sve na sebe.

- Ne, a u poslednje vreme ni u sebe! (smeh) Trudim se da ne jedem, da ne pijem... Ja mislim da sve to treba da bude u službi nas samih, da ne treba  nešto da nadvlada niti stajling, niti frizura, niti šminka, niti garderoba. Ništa ne treba da nas predvlada. Treba da bude u našem domenu, da možemo to da nosimo dalje, u skladu sa našom ličnošću. Moja ličnost je već jaka, i jarka ponekad, u smislu ponašanja, i mislim da je moja ličnost sama po sebi nekad prenaglašena da nema potrebe da preterujemo. Ja volim kad ličim na sebe u svakom trenutku - kaže Prpićeva.

Na pitanje da li je još uvek rano za neko "ubrizgavanje", odnosno botoks i sve ostalo čime se služe poznate žene, Anđelka je potpuno iskreno odreagovala.

- Pa, rano je... Bože, šta je s tobom... (smeh) Nemam ništa protiv i apsolutno ne znam kakva ću biti za 10-ak godina, videćemo se pa ćemo pričati na tu temu i ti i ja! (smeh) Ali, treba ljudi da rade ono što ih čini srećnim. Ja volim to da gledam sa strane i divim se kad neko to radi sa merom, kad nekome to lepo stoji. Ali, ja sam se jedva navikla na svoje operisane uši, a kamoli na nešto drugo - rekla nam je Anđelka, priznavši da je imala zahvat.

Pogledajte kompletan intervju:

A ovako će vas Anđelka zabavljati u novom projektu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA