Razveli se Ana i Rasta! Nikolićeva tražila 500 evra alimentacije, reper rekao: NE, pa svojom ponudom zaprepastio i advokata!

Ana i Rasta su potpisali sporazumni razvod braka

  • 51
Ana Nikolić i Rasta, porodilište, ana dobila dete Foto: Telegraf

Kao što su i najavili, Ana Nikolić i Rasta su se juče i definitivno razveli bez frke i svađe, i brzo su se dogovorili oko iznosa alimentacije i starateljstva nad ćerkicom Tarom.

NIJE TO NIŠTA STRAŠNO... Dara je upoznala Anu i Rastu, a evo šta je rekla o njihovom razvodu (VIDEO)

Pevačica i reper su potpisali sporazumni razvod braka, a Rasta će Nikolićevoj plaćati mesečnu alimentaciju od čak 2.000 evra.

- Kada su shvatili da je zajednički život nemoguć, počeli su da pričaju o ćerki i njenoj budućnosti. Ona ima tek tri i po meseca i potrebni su joj i majka i otac, a pošto više neće biti par, bitno je da normalno komuniciraju kako dete ne bi imalo traume. Bebi je mesto uz majku, tako da Rasta nije ni pomišljao da traži starateljstvo, a Ana želi da otac bude što prisutniji u njenom životu pa mu je rekla da može da viđa Taru kad god poželi - kaže izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Advokat Borivoje Borović kaže da u svojoj dugoj karijeri nije video ovako fin razvod.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Tačno je da je juče potpisan sporazumni razvod braka između Ane Nikolić i Stefana Đurića. U svojoj dugoj pravničkoj karijeri još nisam video tako fin razvod. Razveli su se zbog neslaganja u karakterima, ali su se lako složili u svemu pošto im je najvažnije da dete ne trpi posledice njihovog rastanka. Ana jeste tražila da alimentacija iznosi 500 evra ali je Rasta insistirao da bude 2.000 evra, a imovinu da ne dele. Dete će živeti sa majkom, otac će moći da je viđa svaki dan na sat vremena ili da je uzme na ceo dan kada se tako prethodno dogovore - rekao je Borović.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    15. novembar 2017 | 23:32

    Džentlmenski postupak Raste a civilizovan razvod će im u daljim odnosima samo koristiti.

  • Damir

    16. novembar 2017 | 00:13

    Skolska drugarica se razvela kada je sin imao gldinu dana. Alimentaciju je on rekao koliko ce da plca sto je mnogo vise nego sto je ona iopste i pomisljala. Nije bilo svadje i isto tako je bukvalno svakodnevno dolazio kod sina,igrao se sa njima,nosio ga kod svojih roditelja kod sebe kuci kada god je hteo,bio prisutan na svakom rodjendanu u njenoj kuci,svakodnevno se cuju telefonom,pomaze klincu oko domacih zadataka , znaci bukvalno preko dana funkcionisu kao da se nista nije desilo jedino sto ne spava u toj kuci ali mali ponekada ide i prespava kod njega. Klinac je danas 10 godina,jedno zdravo i srecno dete koje ni kednog momenta nema taj osecaj da nema porodicu. To je njihov dogovor i ja im stalno govorim,svaka vama cast. Peosli su kroz sta su prosli,ali su oresli i jedan i drugi preko svega ,sve ostavili iza sebe i zajedno zive za to dete! Dok sa druge strane na moju zalost rodjeni brat mi ima uzasan brak,dvoje male dece od 3 i 5 godina, koja svakodnevno slusaju sve i svasta i svasje i vriske i placuci idu na spavanje i mnogo puta sam pokusavao i sa jednom i sa drugim kroz pricu da im skrenem paz ju da ce to ostaviti ogromne posledice na deci i da se ili smire i zive normalno ili da se razidju,ali ne vredi...Ne daj Boze nikome ali u takvim situacijama covek prosto ne sme da misli na sebe nego na te male andjele da oni budi srecni i da imaju srecno detinjstvo,ako ne mogu da zive zajedno neka se razidju ali da zive zajedno za to dete za tu decu....

  • Petar

    16. novembar 2017 | 05:48

    Samo se pitam odakle mu te silne pare . Ludi nemogu da plate ni 50et evra .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA