≫ 

Nikad srećnija! Ovo je novi dečko Rade Radenović sa kojim seksi voditeljka uživa već 6 meseci! (FOTO)

Lepa voditeljka uživa u zagrljaju zgodnog biznismena iz Crne Gore, sa kojim odlično funkcioniše na relaciji Beograd - Podgorica

  • 22

Rada Radenović je pre tri godine raskinula vezu sa Dejanom Milićem sa kojim ima sina Petra, a već izvesno vreme jedna od najlepših srpskih voditeljki uživa u zagrljaju crnogorskog biznismena Boška Vučkovića.

Rada posle 20 godina na televiziji otkrila da li je radila neku plastičnu operaciju (VIDEO)

Iako je Rada uvek vešto skrivala svoj privatan život i nije želela da se o tome priča, informacija da je već šest meseci u emotivnoj vezi sa crnogorskim manekenom, inače bliskim prijateljem pokojnog Filipa Kapisode, isplivala je u javnost.

Foto: Telegraf

Iako Boško planira da se zbog obaveza preseli u Beograd, njih dvoje za sada odlično funkcionišu na relaciji Beograd - Podgorica, a Rada je prošlog leta na Crnogorskom primorju provela dvadesetak dana, kada je upoznala i njegovu porodicu.

Foto: Privatna arhiva

- Neću da komentarišem svoj privatni život, to ostavljam za sebe - rekla nam je Rada kada smo je pozvali da proverimo koliko je srećna.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA