Jana prozvala koleginice zbog toga što najveći bakšiš na nastupima uzimaju na NJEN RAČUN! (VIDEO)

Jana Todorović uradila je rimejk velikog hita "Šta će ti pevačica" bez kojeg ni posle 15 godina ne može proći ni jedna tezga

  • 9

Pevačica Jana Todorović priprema brojna iznenađenja za svoju publiku i nedavno je objavila čak četiri nove pesme, dok je za petu uradila spot. Jedan od njenih najvećih hitova "Šta će ti pevačica" i dan danas se peva na svim slavljima.

DAO JE SVE DA BI ONA USPELA! Ovo je Janin muž sa kojim je već 22 godine! (FOTO)

Jedna od novih Janinih pesama zove se "Oženi pevačicu", koja je inače nastavak pesme "Šta će ti pevačica" snimljene pre 15 godina.

Printskrin: Telegraf

- Kad sam to uradila bila sam i mlada i neiskusna, mislila šta pevačica... Ustvari, pevačice su savršene žene - rekla nam je Jana i objasnila kako je nova pesma šaljivog karaktera i već se dopada publici.

Budući da se Janin hit "Šta će ti pevačica" vrti na svakom slavlju, te da njene koleginice znaju po nekoliko puta tokom nastupa da izvode ovu pesmu, pitali smo Janu sledeće:

Da li te neka od koleginica pozvala i zahvalila ti se što uz tvoju pesmu uvek dobija najveći bakšiš?

- Naravno da nije. Ali nema veze, ja ne zameram. Pratim šta moje koleginice rade, prate one mene, međusobno se pratimo. Ne mora da se kaže, zna se koje se pesme traže i pevaju na svim nastupima, tako da ja samo mogu da budem prezadovoljna i ponosna, i na sebe i na svoje pesme - poručila je Jana.

Pogledajte razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA