≫ 

Jeste, ugojila sam se: Milica Pavlović javno rekla ono što bi malo koja žena priznala, pa objasnila zašto joj se to DOPADA! (VIDEO)

Sva u crnom Milica nam je rekla da se oseća kao čuveni lik Džesika Rebit, a onda je iskreno priznala da jeste nabacila višak kilograma - ali da nema problem sa tim

  • 9

Gde je snimanje novogodišnjih emisija tu je bez greške i Milica Pavlović, ali za razliku od nekih njenih kolega koji na takve događaje idu da bi se (verovali ili ne) najeli, Milica se drži vode i pesme.

Pitali smo Milicu Pavlović da li bi bila sa političarem i da li mora da bude iz VLADAJUĆE stranke, odgovor koji je dala je NIKAD JAČI! (VIDEO)

Mi smo se tokom jučerašnjeg dana sa njom sreli kod Lee Kiš, a na snimanje je došla sva u crnom. S obzirom na to da je u spotu za poslednji hit "Operisan od ljubavi" u pojedinim scenama bila kao Monika u čuvenom filmu "Malena", konstatovali smo da ponovo izgleda kao - Belučijeva.

- Da, da! (smeh) Ali, malo mi je fazonski sada vajb Džesike Rebit. (smeh) Tako nešto... Malo podsećam samu sebe na taj vajb - rekla je Milica na početku razgovora.

S obzirom na to da lepe žene obično bude netrpeljivost kod drugih, naročito ako su pevačice, Milica kaže da je ona na svoj način uspela da sebe poštedi tih stvari.

- Pošto sam čula te priče kad sam počela da se bavim ovim poslom, odmah sam napravila strateški plan i okružila se ljudima i saradnicima koji apsolutno nemaju nikakve veze sa ostatkom estrade, već su u tom modnom svetu - kaže Milica.

Foto: Telegraf

- To je moja oaza mira i ja zadržavam sebe u toj oazi, a isto tako i sa mnom ide jedan dečko iz obezbeđenja i jedan vozač, koji opet nemaju veze sa celom ekipom moje produkcije. Baš zato, da ne bih ja slušala šta se dešava u firmi i ko šta prepričava. Mene to ne treba da interesuje. Ja sam tu da pomognem nekome ako treba, da odmognem sigurno neću - objasnila je Pavlovićeva.

KIPE GRUDI, SVE PUCA! Milica Pavlović obukla preusku haljinu, ovakav dekolte nikad nije imala! (FOTO)

Nismo mogli da se ne osvrnemo i na bogatu trpezu koju je Lea imala u emisiji, pa nas je zanimalo da li je Milica već jela i li tek planira.

Foto: Telegraf

No, ona je u tom trenutku ispričala ono što bi malo koja žena rekla, a tiče se kilograma.

- Ja sam dobro jela, već par puta. Ja sam i večerala, što se mene tiče, iako su ovo popodnevni sati! (smeh) U novu godinu ulazim sa par kilograma viška, ali sve je to nekako otišlo na lepe delove tela. Ne bunim se uopšte, neka se zadrži i super mi je! - iskreno je rekla Milica.

Milica Pavlović napravila KOLAPS na štandu Telegrafa na Sajmu medija: Na stotine klinaca opkolilo zvezdu Granda! (FOTO) (VIDEO)

S obzirom na to da žene u tim trenucima odmah počinju da plaču i kukaju, zanimalo nas je kako se Milica nosi sa viškom.

Foto: Telegraf

- Ne, ja ne kukam. Desi se takav period... Meni se desio posle albuma i u toku nastajanja albuma. Prestala sam da treniram, a treniram sigurno 10 godina unazad. Samim tim, sa nedostatkom treninga, a navikli ste da jedete normalno, onda nemate gde da potrošite te kalorije. Prosto, zalepe se za telo. Ali, kažem i ponavljam, imam sreću da zaista ode na one delove tela koje svi mi volimo, pa čak i mi žene... (smeh) - sa osmehom je rekla, vidno zadovoljna svojim telom.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA