Podržali je Divac, Kesić... Hristini Popović potrebni glasovi da uđe u NAJLUĐI projekat ikada i predstavlja Srbiju - na Arktiku!

Hristina Popović želi da ove zime ispuni svoj najveći san i upusti se u petodnevnu pustolovinu po Norveškoj i Švedskoj

  • 18

Srpska glumica Hristina Popović (35) prijavila se za ulazak u najluđi, najhrabriji i najavanturističkiji projekat ikada pod nazivom "Fjallraven", koji će se 2018. godine odvijati na Arktiku.

U 24. godini je postala mama, a sada je zvezda "Senki nad Balkanom" otkrila zašto je PREPLAKALA celu trudnoću!

U ovoj velikoj avanturi odabrana grupa ljudi, njih tridesetak iz različitih krajeva sveta, napraviće krug oko Severnog pola na sankama, a Hristina koja je poznata po ljubavi prema ekstremnim sportovima vapi za time da baš ona bude među njima i predstavlja Srbiju.

Foto: ATA images

Hristina je na spisku potencijalnih učesnika, a glasanje da uđe u ovaj projekat traje do 14. decembra.

- Pomozimo Hristini Popović da ode na Arktik! - kruži društvenim mrežama, a Hristinu su u ovoj "ludoj" ideji podržali Zoran Kesić, Vlade Divac, kolege glumci, brojne radio i televizijske stanice. Glumica traži podršku prijatelja i fanova kako bi sakupila navodno potrebnih 50.000 glasova i kako bi mogla da ode da se "odmori", kako ona kaže.

Petodnevni izazov počinje u ledom okovanoj Norveškoj, završava se u divljim šumama oko Jukasjarvija, u švedskom regionu Laplandu, a takmičare na psećim zapregama prate dva instruktora i snimateljska ekipa.

Pogledajte kako se Hristina predstavila:

Ovim putem pozivamo čitaoce portala Telegraf.rs da pomognu glumici da ispuni svoj san i predstavlja Srbiju u petodnevnoj avanturi, te da glasaju za nju na sajtu Polar.fjallraven.com.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA