≫ 

Polugoli u krevetu! Evo kako su se Luna i Gastoz zabavljali u Grčkoj, dok su bili u šemi iako je on imao devojku! (VIDEO)

Upali su im u sobi, a oni su bili ispod pokrivača, kada su videli da ih snimaju Luna i Gastoz su burno odreagovali

  • 17
Printskrin: Youtube/ AmiG Show

Luna Đogani letos je snimala spot za pesmu pod nazivom "Prevara" koju izvode Ognjen Amidžić, Gazda Paja i Marko Kon. Spot je sniman na prelepim plažama širom Grčke, a osim Lune i samih izvođača, us potu su učestvovali Gastoz, Soraja, Ana Korać, Ljupka Stević i Indi.

Lekove sam pila jer sam dobar čovek... Ispovest Rade Manojlović o antidepresivima i tome šta je presudilo da prestane da ih pije! (VIDEO)

Međutim, pored poslovnih obaveza zbog kojih su otišli na ovaj put, iskoristili su priliku i da se malo zabave i spoje lepo i korisno.

Snimanje ovog spota posebno je bilo interesantno za Đoganijevu, koja se ovom prilikom upoznala sa Gastozom, a pošto su bili upućeni jedno na drugo, posle druženja usledila je letnja avantura.

Njih dvoje su bili u kratkoj vezi, ne obazirući se na to što je Gastoz tada već imao devojku, fitnes instruktorku Naidu kojoj je potom i priznao da ju je prevario sa Lunom.

Da je u Grčkoj bio lud provod i da su se odlično zabavljali, svedoči i snimak na kojem se vidi da Luna i Gastoz ne dele samo istu sobu, već i isti krevet.

Printskrin: Youtube/ AmiG Show

Jedan delić druženja u krevetu zabeležen je i kamerom, koja ih je snimila dok su se polugoli zabavljali ispod pokrivača.

Printskrin: Youtube/ AmiG Show

Pogledajte snimak:

Pogledajte Lunin intervju dan pred ulazak u "Zadrugu":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA