JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE: Brenin sin u hit seriji "Ubice mog oca"! (VIDEO)

Pesma "U drugom životu" Stefana Živojinovića obeležiće drugu sezonu popularne serije

  • 14

Druga sezona popularne domaće serije "Ubice mog oca" počela je sa emitovanjem u ponedeljak, 18. decembra, a na veliko oduševljenje publike ovu sezonu obeležiće pored hita Šabana Šaulića i budući hit mladog Stefana Živojinovića.

Ubistvo u hotelu, pevačica na meti mafije: Druga sezona serije "Ubice mog oca" snimljena po događajima iz Cecinog života!

Veliko iznenađenje za sve gledaoce biće stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan, koji će se uz Šabana Šaulića pojaviti u drugoj sezoni serije, zabavljajući popularnog inspektora Aleksandra Jakovljevića, kojeg igra Vuk Kostić. Premijera Stefanove pesme "U drugom životu" biće u ponedeljak, 25. decembra u 21 čas, kada i nova epizoda "Ubica mog oca".

Zanimljivo je da je za pesmu "U drugom životu" tekst napisao niko drugi do Filip Živojinović, zajedno sa Draganom Brajovićem Brajom, koji je uradio i muziku.

Foto: ATA Images

- Velika mi je čast što sam dobio ovakvu priliku da učestvujem u jednom od najgledanijih serijala na našim prostorima "Ubice mog oca". Jedna prelepa pesma o prvoj i, kao i svima, nezaboravnoj ljubavi - prokomentarisao je Stefan Živojinović.

Pogledajte najavu za Stefanovu pesmu u seriji:

Ovu lepoticu gledate u "Ubicama mog oca", a da li je prepoznajete van kamera? (FOTO)

Ukoliko ste propustili, pogledajte i spot Šabana Šaulića za pesmu "Nemam više nikoga", koja će takođe obeležiti drugu sezonu serije "Ubice mog oca":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LB

    21. decembar 2017 | 21:57

    Jedino što smo naučili od modernog svijeta je da je sve na prodaju....

  • Paja

    21. decembar 2017 | 22:00

    Zasto bi bilo iznenadjenje,kad sve se moze kupiti ?

  • Dend

    21. decembar 2017 | 21:24

    Bilo bi interesantno znati ko kome placa u seriji ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA