≫ 

Dara Bubamara objavila Karleušin snimak na svom Instagramu, svi već pričaju da su ona i Seka nakon ovoga završile za sva vremena! (VIDEO)

Darin potez pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a već je vrlo izvesno da je njeno prijateljstvo sa Sekom Aleksić definitivno došlo do kraja

  • 2

Dara Bubamara i Jelena Karleuša godinama unazad ne razgovaraju, ali su jedna o drugoj za iste te godine izgovorile nebrojeno mnogo stvari koje su jasno vodile ka tome da se nikada neće ni pomiriti.

Međutim, njihovo pomirenje je, kako se čini, sve bliže, a tome svedoči i Darin potez kojim je šokirala čak i one najvernije fanove!

Naime, Dara je objavila Jeleninu izjavu upravo iz njenog intervjua koji je dala za Telegraf.rs u Novom Sadu, a u kojem smo je pitali za komentar na to što Dara pravi veliki koncert u Areni u Beogradu.

Pored snimka, napisala je sledeće: "Svi smo mi ljudi al' retko ko je čovek. Hvala na podršci".

Printskrin: Instagram

Šta je još Jelena rekla o Dari u intervjuu za Telegraf iz kog je deo snimka koji je isečen, a koji je Dara objavila, pogledajte u videu ispod:

Inače, na taj snimak "zalepljena" je i Jelenina izjava koju nam je dala juče, pred snimanje "Zvezda Granda", kada je odgovorila na pitanje šta misli o tome što je Seka koncert u Areni zakazala za 7 dana pre Darinog.

- Pa to govori o njoj... To govori o njoj i o njenim divnim i prijateljskim odnosima sa Darom - rekla nam je Jelena.

Inače, Karleuša je nakon Darinog poteza pokazala koliki je šmeker, tako što je na Darinu objavu njenog snimka ostavila i svoj komentar, a Bubamara joj se zahvalila.

Printskrin: Instagram

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA