≫ 

PRVI PUT OČI U OČI! Karleuša i Prijovićka na istom letu, evo šta su rekle jedna o drugoj čim su stigle na aerodrom! (FOTO)

Ekipa Telegrafa sačekala je obe pevačice na beogradskom aerodromu i obavestila ih da će zajedno leteti do Beča, a kako smo kasnije saznali - u biznis klasi sede jedna do druge!

  • 13

Koleginice koje ne razgovaraju, Jelena Karleuša i Aleksandra Prijović, prvi put su se u javnosti našle na istom mestu! U pitanju je beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gde je ekipa Telegraf portala sačekala obe pevačice koje su zajedno na letu za Beč, a da to nisu ni znale.

Kako saznajemo, i Jelena i Aleksandra su u biznis klasi, a sede jedna pored druge! 

Nas hoće da je*u?! E, pa, neće! Lukas se brutalno posvađao sa Karleušom i Marijom zbog LGBT populacije, Marić se hvatao za glavu! (VIDEO)

Poznato je da Jelena i Aleksandra ne razgovaraju i da su se međusobno čak i javno prepucavale zbog Cece, a kako će izgledati let na kojem se obe nalaze, i to tik jedna do druge (kako smo kasnije saznali), upitali smo ih čim su stigle na aerodrom.

Foto: Marko Jovanovic

Prva je stigla Jelena, a na našu informaciju da i Prijovićka leti istim avionom kao ona, sa osmehom nam je u svom stilu odgovorila.

- Pa, dobro, baš mi je drago da i ona koristi usluge avio-kompanije - poručila je za Telegraf.

Foto: Marko Jovanovic

Stigla je kolima, sjajno raspoložena, u ležernom stilu - bez šminke, a desetak minuta posle nje pristigla je i raspoložena Aleksandra, koja nam je takođe dala izjavu.

Foto: Marko Jovanović

Ni ona nije bila obaveštena da će leteti sa Karleušom, a kada smo joj to saopštili rekla je takođe sa osmehom:

- Pozdraviću je, jer se ja uvek svima javim. Ja nemam problem ni sa kim, nisam tip osobe koji se svađa. Činim dobro i uvek verujem da će to dobro i da mi se vrati.

Foto: Marko Jovanović

Naglasićemo da su i Jelena i Aleksandra bile više nego raspoložene, da su njihovi osmesi nagoveštavali da će možda i zakopati "ratnu sekiru", pa...ostaje da vidimo.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanovic
Foto: Marko Jovanovic

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Inače, Jelena ima dva zakazana nastupa predstojećeg vikenda, u Beču i u Nemačkoj, a Aleksandra se ne vraća u skorije vreme Srbiju jer odlazi na američku turneju. 

Reakciju pevačica na to što lete istim avionom pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA