Rada odgovorila Anabeli zbog spominjanja njene pokojne majke (VIDEO)

- Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani... Mene je stomak zaboleo... - bila je iskrena pevačica

  • 37

Rada Manojlović već duže od 10 godina radi punom parom i važi za jednu od najzaposlenijih pevačica na ovim prostorima. Međutim, to sve ne bi bilo tako da Rada nema pesme koje se pevaju, a nova koju je izdala prevazišla je čak i njena očekivanja!

Reč je o pesmi "Život na Mesecu", kao i spotu za istu, koji više izgleda kao mini-film nego kao obični spot za neku numeru.

Od Lune je dobio seks, i sada bi hteo da se meni vrati! Kija ubeđena da se Sloba pokajao i da želi da se pomiri sa njom! (VIDEO)

- Mnogo sam srećna, još sam pod utiscima. Tek je treći dan od kako je izašla pesma, prate se komentari, mišljenja ljudi. Non - stop sam na Jutjubu, na Instagramu... Ja sam prezadovoljna. Pesma je čudna, a i spot je čudan i napravili smo jako dobar spoj. Marina Tucaković je pisala tekst, samo ona zna da napiše nešto što još nije opisano, Haris Dubica je uradio spot onako kako sam ja želela da bude, malo fikcija, malo izmišljeno... Zamislili smo u našoj izvedbi neku drugu planetu - kaže Rada i dodaje da su joj i pojedine kolege čestitale zbog poslovnih uspeha koje je napravila:

- Ja moram da kažem, od pesme "Pola dva" i od dueta sa Šonetom "Dva promila" sve više kolega je počelo da mi piše i da mi čestita. Moram da napomenem: Ljupka Stević, Nikolina Kovač, Katarina Grujić, Milica Pavlović, Vanja Mijatović, Ćemo me uvek pohvali, Saša Kapor... Ne vredi, sigurno ću zaboraviti nekoga. Sve zvezde Granda, sve koje sam srela na snimanjima, drago mi je i uvek je lepo kad te kolege pohvale, jer nije to baš česta stvar.

Foto: Marko Jovanović

U spotu se pojavljuje i atraktivan maneken koji je odmah zapao za oko ženskom delu publike, a Rada kaže da njenom dečku Harisu Berkoviću to nije smetalo.

- Da kažem istinu ili..? (smeh) Pa Haris je kao svaki pravi muškarac otišao u auto da spava, da ne gleda to... (smeh) Šalim se, on se složio i on i ja smo pofesionalci u našem poslu, ni meni nije lako da mu naše najlepše manekenke glume i da se valjaju sa njim u krevetu, ali neke stvari zarad posla i karijere moramo da razumemo i on je bio svestan da će u spotu biti maneken koji se zove Amil i da će skrenuti pažnju ženskom delu publike i naravno svi ostali manekeni koji glume ratnike, mislim da je to dobar potez - kaže ona.

Međutim, ono što je pored spota najaktuelnije jeste odnos Rada-Anabela-Luna-Sloba. Podsetimo, sve je počelo time što je Luna nakon žurke na kojoj je Rada pevala rekla kako je pevačica "balavila" za njenim dečkom. Nakon toga, usledili su brojni komentari, a Rada je rekla da uvek podržava ljubav, ali da nikako ne može da podrži vezu sa oženjenim muškarcem.

To je izazvalo Anabelu koja je na društvenim mrežama napisala kako Radu treba pitati kako je njen tata upoznao njenu mamu, aludirajući na to da je bio zauzet.

Međutim, Radu je ovaj komentar mnogo pogodio, pošto je ona majku davno izgubila.

- Ja sam se užasno potresla oko toga, ne znam ni koliko je pametno da to komentarišem... Već sam za neke vaše kolege prokomentarisala to, samo iz razloga da joj ne prećutim na takvu stvar, jer mislim da polako odlazi u neku nenormalnost, banalnost i krajnost. Pričati o nekome na taj način, ko nije živ, ko ne može da se brani... Mene je stomak zaboleo... - bila je iskrena pevačica.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan, ATA images

U želji da čujemo šta posle svega Anabela ima da kaže na ovu temu pozvali smo pevačicu, ali nije bila voljna da komentariše.

- Nemam komentar - kratko je poručila.

Video sa Radom pogledajte na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    1. februar 2018 | 12:42

    Anabelu nisam nikad preterano volela, jer i kad je Funky G bio najpopularniji, ona je tu bila samo ukras-nije znala da igra, a ni da peva (pevala je Marija Mihajlović). Iako samo otvaračica usta, bila je simpatična, ličila.na dobrodušnu i finu devojku. Tek sad je pokazala pravo lice- žena podla, zla, pokvarena, udara nisko i gazi preko rođenog deteta zbog par minuta kadra na TV (o slavi ne može čak ni da ssnja). Najveće razočarenje!

  • Anna

    1. februar 2018 | 10:21

    Ova Anabela je najvece razocarenje.

  • Može biti samo je*an

    1. februar 2018 | 10:25

    Anabela je hodajuće zlo... Zarad malo popularnosti je spremna da vređa i gazi sve pred sobom... Mirko iz produkcije, opameti se... I ti ćeš doći na red(aljku) kod Anabelice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA