≫ 

Ovo vredi svakog bola... Mia se slikala sa ćerkicom Emom čim su joj je doneli da je vidi! (FOTO)

Mia je na svom Instagram objavila selfi koji je napravljen nekoliko minuta nakon što je na svet donela ćerkicu Emu

  • 14
Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Mia Borisavljević koja se juče ujutru porodila i na svet donela devojčicu Emu, svojim prijateljima ali i fanovima na društvenim mrežama obratila se prvim selfijem sa svojom princezom, koji je napravljen odmah nakon porođaja

Progovorio ponosni tata! Mia mu je danas rodila ćerkicu Emu, a ovaj dan je još po nečemu za njega mnogo poseban! (VIDEO)

- Dragi drugari, juče u 5:37h je na svet stigla Bokijeva i moja devojčica Ema Grujić. Teška 3.650 i dugačka 54cm. Ovo je najemotivniji momenat iz operacione sale koji je zabeležila moja doktorka Slađana Mihajlović,koja je vodila trudnoću od početka i bila u svakom momentu uz mene do samog kraja. Hvala ti Slađo. Hvala i celom timu doktora iz Narodnog fronta koji su bili spremni u pola noći i neizmerno prijatni i profesionalni. Posebno da se zahvalim i Ceracell matičnim ćelijama, za uspešno obavljen zadatak i anesteziologu Željku Pavloviću koji je bio od ključnog značaja. Drage devojke, divan je osećaj biti mama i vredi svakog bola! Dragi prijatelji, lepo se provedite večeras i popijte koju i za mene. Vole vas vaši Mia, Ema, i Boki - napisala je Mia na svom Instagramu.

Foto: Instagram/miaborisavljevic

Kako Telegraf saznaje, srećni tata Bojan Grujić večeras će u jednom prestoničkom restoranu prirediti slavlje povodom rođenje ćerke Eme, a kojem će prisustvovati brojne kolege, prijatelji ali i najuži članovi Miine i Bojanove porodice.

VIDEO: Prve izjave ponosnog tate Bojana o Mii i ćerkici Emi

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    21. mart 2018 | 12:30

    Svaka žena prodje kroz isto,pa ne kače sve na fejs,instagram! Realno,koga briga za to,sem najbližig njoj?! Oladite malo,sve mi volimo svoju decu,pa ne davimo,ne smaramo druge! Uživaj,i pusti druge da žive! Ništa ti nisi veća majka od mene,i ostalih žena. Prema tome,ne smaraj! Muka mi od toga vise.

  • LB

    21. mart 2018 | 16:52

    Baš su lijep par njih dvoje a bebica neka je živa i zdrava!!!

  • Bilja

    21. mart 2018 | 13:08

    Nek je sa srecom bas su medeni i mama i beba ❤🍼

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA