Suze, smeh, zagrljaji, poljupci... Najuzbudljivija emisija Pinkovih zvezdica do sada! (VIDEO)

Još jedno uzbudljivo druženje sa najtalentovanijim mališanima

  • 1

Najtalentovanija deca u regionu će ovog petka u drugoj emisiji sedmog kruga Pinkovih zvezdica prirediti pravi spektakl na velikoj sceni.

Saša Kovačević oduševljen malim Ljubom, a ono što je na kraju rekao o njemu dečaka će oduševiti! (VIDEO)

Petogodišnji Ljuba Stanković je rastopio srca publike širom Balkana, a ovog puta otpevao je pesmu "Leđa o leđa" Željka Joksimovića i raspametio žiri.

Svojim izgledom, ponašanjem na sceni, neospornim talentom i interpretacijom ove pesme podigao je publiku na noge, a Jelena Tomašević nije odolela da ovaj Ljubin nastup ne snimi.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Fantastična Teodora Marković će ovog petka rasplakati sve emotivnom interpretacijom pesme "Poljubi me", koju u originalu izvodi Nina Badrić. Njeno izvođenje ove pesme ostavilo je sve prisutne bez reči, a Goca Tržan nije mogla da sakrije suze.

- Suština pevanja je ovo što si ti večeras uradila: da nam preneseš svoju impresiju nekog dela svog ili tuđeg života kroz pesmu - rekla joj je Goca.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Ognjen Repanović, poznat po energičnim nastupima, još jednom je doveo atmosferu do usijanja izvedbom duetske pesme "Timber" Keše i repera Pitbula. Njegov nastup inspirisao je Sergeja Ćetkovića da se i sam oproba u repovanju.

- Slušaj sad šta ću da ti kažem, biću mnogo iskren i neću da te lažem, ne znam šta si jeo i ne znam šta si pio, al' brate noćas ti odličan si bio - prokomentarisao je Sergej u rimama.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Selma Beriša otpevala je pesmu "Ja činim sve" Tanje Banjanin i uspela da sve iznenadi svojim izborom. Ipak, pravo iznenađenje je tek usledilo.

Potpuno neočekivano, Valeria Voikova je napravila preokret u ovom takmičenju i ostavila sve bez teksta izvođenjem pesme Lare Fabian "Adagio", nakon čega je ceo žiri ustao da joj oda priznanje aplauzom i ovacijama.

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Pored ovih nastupa, videćete i nastupe Tomislava Božovića, Maše Tanasković, Anje Spasić, Emilije Mitrović, Relje Ćetkovića, Luke Utvića, Teodore Tare Stojanović i Mije Mustafe.

Još jedno uzbudljivo veče i druženje sa najmlađim talentima u drugoj emisiji sedmog kruga na programu je u petak, 13. aprila u 21:45 časova na TV Pink.

Pogledajte najavu:

VIDEO: Maleni Ljuba u redakciji Telegrafa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA