≫ 

Goca Tržan: Luka Lazukić će biti podignut na nivo mučenika i uskoro će postati zvezda rijalitija (VIDEO)

- Mislim da će vrlo ubrzo on biti u nekom od tok šou programa, i biće on, zapravo, taj koji pljuje Natašu - rekla je Goca Tržan

  • 18

Pevačica Goca Tržan kaže da Nataši Bekvalac želi brz oporavak nakon što ju je fizički napao njen suprug Luka Lazukić, i dodaje da se boji da će Lazukić na kraju biti proglašen za žrtvu, a ne Nataša.

Natašina maserka odgovorila na izjave Luke Lazukića da Bekvalčeva modrice ima od masaža!

Goca je podržala Bekvalčevu i istakla da Nataša mora što pre da se izvuče iz trenutne situacije.

- Ne želim uopšte da se češem, i da ovu nesreću njenu koristim da sebi stvaram nekakvu popularnost... Mislim, žena što pre treba da se izvuče iz toga, što bezbolnije može, ima dvoje dece o kojima mora da brine. Ima posao koji mora da radi i ja joj želim brzi oporavak - poručila je Goca i dodala:

Foto: TV Prva, e-stock.us

- Mislim da će vrlo ubrzo on biti u nekom od tok šou programa, i biće on, zapravo, taj koji pljuje Natašu, i biće on podignut na nivo mučenika i najverovatnije će on za godinu dana biti zvezda nekog rijalitija. Tako da, na zdravlje nam Srbijo, a ženama naročito!

Goca Tržan o Nataši Bekvalac i Luki Lazukiću:

VIDEO: Nataša Bekvalac ulazi u Urgentni centar

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tara

    18. april 2018 | 22:28

    Tako je Goco. U Srbiji, ubice su neshvacene duse, nasilnici su samo zrtve kojima je eto puk'o film, prevarene zene su zasluzile to sto jesu...itd. Svaka ovakva ili slicna prica samo otkrivaju zagadjenost, zalutalost i tupost naseg drustva.

  • Cika Velja

    18. april 2018 | 23:05

    U pravi si Goco 100%,a uostalom sta ocekivati od motoriste u tim godinama? Imate bre los ukus za muskarce! Neki bi vas nosio ko malo vode na dlanu,ali vi birate motore i kozne jakne pa posle, jao pomagajte!?

  • Marija

    18. april 2018 | 22:22

    Pa već jeste, 90% komentara su u njegovu odbranu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA