Biković objavio fotku u bade mantilu, a žene su odlepile zbog jednog detalja malo niže! (FOTO)

Zgodni Miloš pored glumačkog talenta žene zavodi i svojim izgledom, i to skoro svakodnevno

  • 7
Miloš Biković, Foto: ATA Images

Miloš Biković uspeo je u onome što je retko kom domaćem glumcu mlađe generacije pošlo za rukom, a to je da ređa uspehe na tržištu van Srbije, i to u Rusiji.

Biković je u Rusiji već poznato ime, pa ne čudi što više vremena i dalje provodi tamo snimajući filmove i serije, ali i reklame.

Naš glumac sada je objavio fotografiju sa jednog od snimanja i to iz tržnog centra u Moskvi, a pozirao je u bade mantilu sa hranom u krilu.

Bondova seks-bomba zvezda filma o srpskom geniju! (FOTO)

Kusturica odbio Bikovićev poziv da bude gost na Kanskom festivalu, a razlog je samo jedan

No, ženama koje lude za Bikovićem jedan detalj zapao je za oko, a reč je o tome da se mantil malo "raširio", što je izazvalo pozitivne reakcije i komentare, većinom, da je Miloš možda i najseksi domaći glumac kada je reč o mladoj gardi.

Miloš Biković, Foto: Instagram/bikovic

Biković otkrio da je upoznao milijardera Romana Abramoviča, ali kaže da su ova dva čoveka ubedljivo najveća elita Rusije!

Podsetimo, Miloš je 2. maja u Beogradu imao premijeru svog novog filma "Izvan granica realnosti" u kojem igra rame uz rame sa Antonio Banderasom, a na premijeri ga je podržao i Novak Đoković sa suprugom Jelenom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA