≫ 

Marina Tadić: Ne volim površne i plitke muškarce!

Pevačica je otkrila zbog čega je dugo sama, kao i kakav muškarac treba da bude da bi osvojio njeno srce

  • 0

Marina Tadić već godinama važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih srpskih pevačica, međutim već dugo je niko nije uslikao sa jačom polovinom.

Zato smo je pitali kako je moguće da je toliko dugo sama, da li je problem u njoj ili u jačem polu, ali i kakvi je muškarci privlače, a kakvi odbijaju.

Nekad je bila vatrena navijačica koja je napadala sudije, a Marina Tadić sada vrhunski odgovara na pitanje da li je i dalje huligan na stadionima! (FOTO)

- Ne volim površne i plitke muškarce. Volim duhovite, još ako je spreman da se našali na svoj račun, onda znam da poseduje dobre osobine. Samo osobe koje su zaista sigurne u sebe to mogu. Inače, volim ljude koji su stabilni i nekako svoji - izjavila je Marina.

Marina Tadić u spotu "Čujem", Printskrin: Youtube/Marina Tadić

- Dok sam bila u srednjoj školi, bilo je iščekivanje da te momak sačeka posle škole, pa te otprati do kuće! Da voziš bicikl i da ideš u bioskop! Znam da je to verovatno današnjoj omladini smešno, ali ja i dalje čekam i nadam se takvom muškarcu. Ko bi mi pre svega bio prijatelj, pa onda sve ostalo - poručila je Marina, koja je jači pol zavela i seksi izgledom u novom spotu za pesmu "Čujem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA