≫ 

Ona je za mene bukvetina! Lepi Mića žestoko izvređao Anabelu, otkrio i šokantnu stvar koju mu je rekla u finalu! (VIDEO)

Lepi Mića je prvi put nakon Zadruge izneo ovu stvar u javnost, a tiče se Anabele Atijas

  • 24
Lepi Mića, Foto: Marko Jovanović

Interesovanje oko Zadruge i svih njenih učesnika i dalje ne jenjava, iako je rijaliti završen 20. juna, te su tako u emisiji "Narod pita" još jednom gostovali pojedini finalisti, među kojima i Lepi Mića, poznat po svom britkom jeziku. 

Lepi Mića je prvo, nakon što se gledalac osvrnuo na to da je Anabela rekla za njega kako je "propao", ustao, podigao majicu i rekao: "Da li ovako izgleda čovek koji je propao, sa 60 godina? Da Bog da svi propali kao ja", a zatim je izneo šta sve misli o Luninoj mami, Anabeli Atijas.

Uhvatili smo poruke koje je Anabela slala Luni za vreme emisije: Evo kojim rečima je nazvala Kiju! (FOTO)

Luna i Anabela, Foto: Marko Jovanović

- Posebna je priča gospođa Bukva. Ona je za mene bukvetina! Anabela Bukva je žena koja je meni na proglašenju pobednika prišla napolju i rekli mi: "Da Bog da ti crnci razvlačili ćerku po Americi". E, to je gospodo draga, ja sad ne znam da li se ona preziva Đogaj, Bukva, Atijas...ni kako se zove. Ona je za mene jedna klasična bukvetina! I kažem sada dotičnoj, evo, ovo si meni rekla, a ja sam tebi na to rekao: "Ćao, prijatno i laku noć", a moja ćerka je za tebe akademski građanin! Ona je bivša pevačica neke bivše grupe koja ne postoji, u svemu je bivša... - prokomentarisao je Mića.

Lepi Mića žestoko po Anabeli, Printskrin: TV Pink

Lepi Mića je dodao i kako Lunu nikada nije vređao tokom Zadruge, da ju je samo iz najbolje namere savetovao, ali ga ona nije slušala. Zatim je prokomentarisao i Lunino ponašanje, pogotovo trenutak kada je rekla kako bi imala seks sa Veljkom Ražnatovićem (ukoliko ste propustili, pogledajte OVDE) i kada se smejala na račun Anastasijine slike (pogledajte OVDE).

Mićin odgovor pogledajte na snimku ispod, od 5:20 minuta:

Lepi Mića prokomentarisao Kiju i Slobu, pa pomenuo i Lunu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA