≫ 

Kad svi mogu da pevaju, može i Miki Kupinoski! Đuričić snimio pesmu sa Đokarom, biće ovo pravo ludilo! (VIDEO)

Miki je na svoj način podelio sa fanovima da "postaje pevač", i to u duetu sa, ni manje ni više, nego omiljenim mu Đokarom

  • 57
Miki Đuričić, Foto: Marko Jovanović

Miki Đuričić napustio je Zadrugu 25. maja, kada je pobegao iz iste zbog čega je bio diskvalifikovan i nije imao priliku da stigne do finala, iako je bio jedan od favorita. Mesec i po dana kasnije, svojim fanovima priprema pravo iznenađenje. 

Miki je rešio da snimi pesmu, i to pod umetničkim imenom Miki Kupinski. I da iznenađenje bude još veće, za ovaj projekat pozvao je Đokaru iz benda "Đokara i gnjurci" (inače Mikijevog omiljenog benda), te nema sumnje da će pesma biti totalno ludilo!

- Dragi moji, kao što znate, ja nemam veze sa pevanjem, nemam veze s komponovanjem, nemam veze s pisanjem tekstova, a pošto u ovoj Srbiji kod nas, ko god to ne zna - taj peva. Postoji neki program, zove se Auto-Tune, ti nešto pevaš glupavo, oni to propuste kroz Auto-Tune i ti postaješ pevač - objasnio je Miki u svom stilu.

Kako će izgledati produkt njihove saradnje i kako će se zvati pesma ostaje da vidimo, a do tada je Miki malim delom zagolicao maštu svojim fanovima sa Đokarom:

Podsetite se i kako zvuči jedna od pesama Đokare i gnjuraca, "Ne bih hteo da te smaram":

Mina Vrbaški i Miki Đuričić ludovali u kafani:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Todor

    2. jul 2018 | 22:43

    Cuti Miki, pokrij se usima i ne trazi medijski prostor preko tudjih ledja! Shvatili smo odavno kakav si covek, ugasio si ti za sva vremena!

  • Kristijan K.

    2. jul 2018 | 23:55

    Sta je Djuricicu, video da te se niko ne seca koliko si nebitan, pa resio da se javis opet preko Kijinih ledja? Nece moci, ovo ti nije rijaliti gde si mogao da smestas i radis sta ti padne na pamet!

  • Marija

    3. jul 2018 | 00:01

    Hahaaaa bravo Miki , bas si me nasmejao smorila sam se slusajuci vise o ovoj krestavoj Kiji i njenoj patetici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA