≫ 

Ako podržim Hrvate, ispašće da nisam dovoljno Srbin... Ivan Ivanović se dvoumi za koga će navijati u finalu Svetskog prvenstva (VIDEO)

- I eto sad, je*i ga, pijem satima ovde u ovoj Moskvi i razmišljam za koga da navijam - rekao je voditelj

  • 40

Ivan Ivanović nalazi se u Moskvi gde će gledati finale Svetskog prvenstva između selekcije Hrvatske i Francuske. Poznati srpski voditelj se oglasio iz glavnog grada Rusije dan pre utakmice, a na snimku koji je objavio na Instagramu kaže da je u dilemi za koga će navijati.

- I eto sad, je*i ga, pijem satima ovde u ovoj Moskvi i razmišljam za koga da navijam sutra. Kako da ne uvredim ni jedne, ni druge, kako da preživim, u pi*ku materinu. Šta da radim? Živ nisam. Imam neke prijatelje tamo u Hrvatskoj, oni su svi srećni kada pobede, ja bih voleo da moji prijatelji budu srećni.

- Ako podržim Hrvate, ispašće da nisam dovoljno Srbin ima da me na*uze ovi naši... Popio sam 30 piva, još nisam doneo odluku. Tako da ću sutra ujutru, kada se probudim, da objavim šta sam rešio - rekao je Ivan Ivanović.

Evo i snimka:

 
A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

VIDEO: Veseli i namsejani! Trening hrvatskih fudbalera pred finale Svetskog prvenstva

VIDEO: Makedonski lemuri odlučili - Hrvatska će biti pobednik Mundijala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MZ

    15. jul 2018 | 12:37

    Ko tebe sta pita

  • Jupi

    15. jul 2018 | 13:26

    Kao da je bitno za koga ces ti navijati.Vrati se kuci lepo.Ne treba niko ni da navija,jedni su nas proterali i klali,drugi bombardovali.

  • Jasna

    15. jul 2018 | 11:53

    Pitaj Karleusu,dosadni ste!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA