≫ 

Gledala sam majku, tetku i baku kako se muče... Karleuša emotivnom porukom mnoge dovela do suza (FOTO)

Jelena je otkrila sa čime se susrela u detinjstvu i šta ju je najviše pogađalo, ali i kome je zahvalna za današnji uspeh

  • 24
Jelena Karleuša/ Foto: Marko Jovanović

Popularna pevačica Jelena Karleuša setila se detinjstva, pa je na društvenoj mreži u emotivnoj poruci otkrila sa čime se borila kao devojčica.

Karleuša je objasnila da joj je teško palo da gleda porodicu kako se muči zbog nemaštine i da je zbog toga uspela, upravo, za njih.

Karleuša krvava završila nastup! "Posle koncerta kao posle borbe sa lavovima" (FOTO)

- Kad sam bila mala, najviše me je nervirala nemaština. Ubijalo me je što gledam majku, tetku i baku kako se muče. Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa... sem da mi veruju da ću jednog dana uspeti. I verovale su mi. I uspela sam. Za njih - napisala je Krleuša na svom Tviter nalogu.

Jelenina objava na Tviteru/ Printskrin: Twitter/karleusastar

VIDEO: Seksi Karleuša zapalila stadion na koncertu Marije Šerifović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ona

    8. avgust 2018 | 12:38

    Jao,jao,tata inspektor u policiji, mama voditeljka na tada najslusanijem radiju, ta ,,skromna devojčica" menjala škole kao cipele, čemu ova socijala, molim vas? Bože sačuvaj!

  • Micko

    8. avgust 2018 | 12:34

    Njeni roditelji se mucili ziveli u nemastini pa sta danasnja deca da kazu ciji roditelji rade za 25-30.000 mnogi i ne rade mnoga deca neznaju sta je letovanje more ma nemaju za osnovne potrebe,njen otac bre bio direktor policije povezan sa svim i svakim de se lova obrtala u milionima i ona bedno zivela bas se namucila,upravu ste evo suze mi krenuse kolko me je raznezila

  • Miki

    8. avgust 2018 | 14:16

    Sada emocijama hoce da privuce paznju,vidi i ona da vise nikome nije interesantna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA