≫ 

Viki Miljković kupila 3 stana u Beogradu na vodi?!

Stan od 150 kvadrata uređivaće najbolje arhitekte Beograda

  • 36
Viki Miljković Grand zvezde žiri Foto: A. Nalbantjan

Pevačica Viki Miljković navodno je postala vlasnica tri luksuzna stana u Beogradu na vodi! Kako se navodi, pevačica će u nove stanove useliti do kraja godine kada se završi uređenje prostora za koje je angažovala najbolje arhitekte.

Prva svađa u Zvezdama Granda! Marija Šerifović oplela po Đorđu Davidu, a onda se umešala Karleuša!

U stanu koji ima 150 vadratnih metara sve će biti po želji folk pevačice, ali ono što je najinteresantnije Viki je zahtevala da na terasi koja ima pogled na Beograd bude ugrađen veliki džakuzi.

Viki Miljković, Foto: Marko Jovanović

- Viki smatra da je veoma važno ulagati u nekretnine, zato je svu ušteđevinu uložila u stanove u Beogradu na vodi. Ona i njen suprug su odlučili da prodaju porodični dom na Bežanijskoj koji i da dodaju još novca kako bi posedovali stan u budućem najluksuznijem naselju u Beogradu. Stan u kojem će ona sa porodicom živeti ima oko 150 kvadratnih metara, a Viki je učestvovala u sređivanju svakog kutka. Arhitekta kojeg je pevačica angažovala uradio je projekat na osnovu njenih želja. U stanu će biti svega što je potrebno za život jedne porodice, a Viki je želela da se posebno uredi terasa koja je veoma velika. Kako iz kuće prelazi u stan, Viki nije želela da izgubi osećaj koji je imala u dvorištu svog doma, pa će terasa biti posebno uređena. U jednom delu terase se već gradi veliki džakuzi, biće dosta zelenila, deo za roštilj, kao i posebne garniture od bambusa - priča izvor.

Viki je i ranije isticala da voli da ulaže u nekretnine tako da nema sumnje da će sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i sinom Andrejom uživati u novim stanovima.

VIDEO: Uzmi me za kuma... Ove poznate ličnosti su se okumile

VIDEO: Ana Bekuta oplela po Viki Miljković

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ГС

    2. oktobar 2018 | 14:10

    Брзо се враћам, само да испишем децу из школе.

  • budala

    2. oktobar 2018 | 14:44

    Potpisujem se tako,jer sam zavrsio dva fakulteta i nemogu da kupim jedan stan u Beogradu.Ova pevaljka kupuje tri i to najskupocenijih.

  • Aaaaaa

    2. oktobar 2018 | 14:08

    Alooo poreska sta radi? Odakle joj? Dala joj baba od penzije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA