MENI JE TO SVE FEJK... Evo šta Ninova ćerka misli o vezi Lune i Slobe (VIDEO)

- Ne moram da budem u pravu. Možda se dečko zaista zaljubio da je ostavio ženu - rekla je Sandra Rešić, koja je ekipu Telegrafa posetila na Sajmu medija

  • 3

Sandra Rešić posetila je štand Telegrafa na Sajmu medija, gde je ljubazno ćaskala sa našom ekipom na razne aktuelne teme. Jedna od njih svakako je i rijaliti "Zadruga", koji je uveliko u toku.

Sandra nam je otkrila da prati Zadrugu, a onda nam je ispričala šta misli o ljubavi Lune i Slobe.

- Najiskrenije da ti kažem, uopšte ne mislim ništa o toj ljubavi. Znam ko je Luna, ali ne znam ko je Sloba... Meni je sve to fejk, ali otkud znam... Ne moram da budem u pravu. Možda se dečko zaista zaljubio da je ostavio ženu. Meni, lično, je sve to ono kao: "Idemo! Promocija! Daj sve što imaš i što nemaš! Skidaj se, bacaj se, svađaj se! Pljuj! Pevaj! Radi šta god znaš, samo što dužeš da ostaneš, da te što duže ima u medijima!", što opet ne mora da znači... Doduše, ja nijednu ljubav iz rijalitija nisam videla da se završila brakom, decom, vezom, vezicom dužom od dve nedelje posle rijalitija. Videćemo kada se završi rijaliti... - rekla nam je Rešićeva.

Foto: A. Nalbantjan

Sandra je punom parom krenula da gradi svoju pevačku karijeru, a za "Grand" produkciju već je objavila prvu pesmu i spot.

- Ja se borim i trudim i ulažem već jako dugo. Nama je direktor Saša Popović rekao: "Ljudi, ko prvi izda, prvi ide."... Spot se uveliko gleda. Sa nepuna 4,5 dana imam 300 hiljada pregleda - pohvalila nam se Sandra Rešić.

Šta je to Sandra Rešić dobila od ekipe Telegrafa, zbog čega se baš oduševila, pogledajte u našem prilogu u kojem možete da vidite kompletan intervju s njom:

Pogledajte i spot Sandre Rešić za pesmu "Žena XXI veka":

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BRANKICA

    1. novembar 2017 | 18:24

    U pravu si Sandra.Svi hoce 50 hiljada

  • Dragana

    1. novembar 2017 | 23:23

    On nema blage veze o zivotu a lunica namazana u hiljadu boja a so joj je spisak mali haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA