SVAĐA I VREĐANJE UŽIVO U EMISIJI! Anabela branila Lunu, pa se žestoko posvađala sa Dušicom! (VIDEO)

Anabela Đogani je u jednom momentu izgubila kontrolu, pa se žestoko suprotstavila voditeljki "Zadruge" Dušici Jakovljević pred gledaocima

  • 11

Večeras je u "Zadruzi" glavna tema bila to što se Luna Đogani zaljubila u Slobu Radanovića, koji je oženjen i čija je žena večeras ušla u rijaliti i napravila pometnju, a Anabela Atijas je žustro stala u odbranu svoje ćerke.

NE MOGU DA GLEDAM KAKO SE LJUBE, HOĆU DA UMREM! U Zadrugu ušla Slobina žena, Luna pukla od besa, kukala i PLAKALA! (VIDEO) (FOTO)

Povela se priča oko toga da je Sloba oženjen i da Luna ne treba da gleda oženjenog muškarca, na šta je Anabela pobesnela, pa je osula paljbu čak i na Dušicu Jakovljević.

Printskrin: TV Pink

- Ovo je ona, ja priznajem i stojim iza toga. Svi smo mi u životu bar jednom, Dušice, bili ili Luna ili Sloba. Ja sam sigurna u to - obratila se Anabela na kraju Dušici spustivši loptu, iako je pre toga bila žestoka rasprava.

- On je njoj rekao da se razvodi i dao joj zeleno svetlo... - rekla je Anabela.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dijana

    20. septembar 2017 | 23:30

    Ja je podrzavam,mali je namazan kao i ona njegova devojka. A Anabela je lav koja brani svoje dete kao sto bi svako od nas

  • Dino

    20. septembar 2017 | 23:38

    Ova zena Slobina nije dobro.

  • I samo PARTIZAN

    21. septembar 2017 | 01:02

    A dje Gagi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA