KONAČNO, ISTINA! Luna otkrila da li će biti sa oženjenim Slobom, ako on to bude poželeo! (VIDEO)

- Ja jesam osetila emocije sa njegove strane. Snimak koji je izašao gde sedimo na klupi i gledamo se govori više od hiljadu reči - rekla je Luna

  • 8

Latino serija u kojoj glavne uloge imaju Sloba i Luna se nastavlja, a njihova romansa u rijalitiju "Zadruga" postaje sve zamršenija.

Luna i Sloba sačekali da se ugase sva svetla, pa prekršili pravila: Evo šta su do jutra radili! (VIDEO)

Iako se njih dvoje navodno ignorišu poslednja dva dana, očigledno je da emocije pršte na sve strane, a Luna je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem priznala šta zaista oseća prema Radanoviću.

- Moj i Slobin odnos je definitivno normalan. Ja ću da pričam sa svoje strane. Ja suzdržavam svoje emocije. Svesna sam da sam ovde zatvorena i da su se javile emocije koje su zabranjene, samim tim i naš odnos se promenio, jednostavno sam se probudila iz bajke - priznala je Luna i dodala:

Printskrin: TV Pink

- On je defitiivno moj tip muškarca. Ja ne znam šta mi se desilo, takav talas me je prekrio, pokušala sam da to iskontrolišem, ali nije mi uspelo. I da, ja jesam osetila emocije sa njegove strane. Snimak koji je izašao gde sedimo na klupi i gledamo se govori više od hiljadu reči. Mi sada komuniciramo normalno, družimo se.

Printskrin: TV Pink

Na Ognjenovo pitanje da li bi bila sa Slobom ako on to poželi, ona je kao iz topa odgovorila:

- Da, naravno!

Pogledajte šta je Luna ispričala o Slobi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milimili

    24. septembar 2017 | 23:40

    Samo vi pametujte i pisite komentare protiv njih a ko zna kakvi ste vi u stvarno zivotu koliko ste varali,ostavljali i bili sa mnogima.Ajmo sad minusi plusevi

  • xxx

    25. septembar 2017 | 01:21

    Ona nema srama, kakvo nevaspitanje tj nedostatak roditeljskog vaspitanja pre svega.

  • nina

    25. septembar 2017 | 10:00

    ona je dete!sta ocekujete od osobe koja sebe naziva blogerkom?!to gram mozga nema!zaljubila se u osobu koju ne poznaje i sa kojom nikad nije bila!?Pubertetske price

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA