Ti si majka isto kao što sam ja otac... Divna i Marko rasplakali gledaoce, dok su i sami jedva progovarali kroz suze (VIDEO)

- To je ta bol... Kad bi ti meni uzeo dete ili kada bih ja tebi uzela dete... - ponavljala je Divna, dok je sa Markom u suzama i kroz jecaje pričala daleko od ostalih takmičara "Zadruge"

  • 7

Divna i Marko svojim ponašanjem i odnosom u "Zadruzi" privlače veliku pažnju, a već je uveliko jasno da nemaju nimalo lagodan život. Kod kuće ih čeka ćerkica, koja im svakog dana sve više nedostaje. 

Gde ti znaš kad si izvadio? Mora malo da otidne... Divna i Marko u problemu zbog trudnoće, u razgovoru otkrili SVE detalje seksa! (VIDEO)

Marko i Divna u jednom momentu nisu mogli više da kontrolišu emocije, pa su se izjadali jedno drugome u spavaćoj sobi.

- Teško mi je. A ti nikako nećeš da me saslušaš, da se odvojimo sami, da se dogovorimo šta i kako... Ti ideš tamo, ideš ovamo, nikako da me saslušaš šta me muči - govorio je Marko svojoj ženi.

Printskrin: TV Pink

- Znam da ti je žao Kristine, meni je isto žao. Ti si majka isto kao i ja otac - rekla je Divna.

- Više boli majku nego oca. Otac je otac, ali majka je majka. Majka ne pokazuje dok ne vidi svoju ćerku. Ja neću da pokazujem osećanja dok je ne vidim... Samo hoću da je vidim, da je zagrlim, da bude ovde bar jedan dan... - nastavila je.

Printskrin: TV Pink

- Eto, vidiš kako to izgleda, Marko. Kad bi ti meni uzeo dete, ili kada bih ja tebi uzela dete... Je l' vidiš? To je ta bol... Kad dete odvojiš od roditelja... Ona te sad gleda na televiziji... Pozdravi je, kaži joj "voli te tata", kaži joj... 'ajde... - govorila je Divna Marku na ivici snage.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    29. septembar 2017 | 22:38

    Nedostaje vam dete, a na foru ste ga ostavili kod Babe i Dede.... e namazani ste vas dvoje svim bojama!!!!!!!!

  • Bn

    29. septembar 2017 | 22:45

    Sjetili se da imaju i djete

  • Iju

    29. septembar 2017 | 22:07

    Aman bre,idite kuci cuvajte DETE,zasto bi oni mene rasplakali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA