≫ 

OGLASILA SE ANABELA: Evo šta Lunina mama kaže o Slobinom javnom priznanju

Anabela Atijas je pohvalno govorila o Slobi

  • 20

Sloba Radanović bio je u centru pažnje u emisiji gde su novinari pitali zadrugare. On je pričao o mnogim stvarima vezano za njegovu vezu sa Lunom, kao i o braku sa Kijom Kockar .

OVO JE IZDAJA! Majka Kije Kockar se uključila UŽIVO u emisiju, Sloba počeo da muca! (VIDEO)

O OVOME DO SADA NIJE PRIČAO: Sloba otkrio šta mu je Kija rekla na dan venčanja

U međuvremenu, tokom emisije, oglasila je i Anabela Atijas. Lunina mama javno je pohvalila Slobu Radanovića i rekla da se odlično držao.

Foto: Telegraf

- Ponosna sam na Slobu i na to da je na dostojanstven način objasnio sve što nas je zanimalo. Nikad nije samo jedno krivo za krah braka - rekla je Anabela.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELA

    22. oktobar 2017 | 03:47

    Bravo Anabela, ti si kraljica uvek bila i ostaćeš.Požrtvovana majka koja se bori za svoju decu., Dobila si najboljeg zeta na svetu. Sloba je divan momak, lepo vaspčitsn, džentlmen, talentovan pevač, ne želi da iznosi "prljav veš".Budi sigurna da Lunu voli više od svog života , kao i ona njega. Oni su zaita lep par, baš odgovaraju jedno drugom.Posle rijalitija bićete jedna velika i srećna porodica.Bivša - anakonda jpokušava sa mamicom da mu zagorča život i igra prljave igre.Njihov brak je završen odavno.Venčani jlist ne znači ništa, kad nema ljubavi, uvažavanja i poštovanja.Odmah sledi posle rijalitija jrazvod. Svadba.Bravo i za Slobinu majku Draginju, koja podržava njega i jLunu.konačno i ona će progledati. Srećno!

  • kole

    22. oktobar 2017 | 08:28

    Sta ti imas da budes ponosna na Slobu,ko si mu ti zeno.Mozes samo da budes zahvalna na tome sto su Vam napravili reklamu jer ste bili zaboravljeni

  • lola mitar

    22. oktobar 2017 | 08:42

    Ponosna stoje razvalila brak a kakvoj se buducnosti nada bojili se boga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA