≫ 

Ne bojim se ničega! Teodora progovorila o seksi snimcima koje je slala Ćazimu Osmaniju! (VIDEO)

- Svaki put kad sam bila sa njim bila je i njegova devojka. Ne bojim se ničega, jer da se bojim ne bih zaista ušla ovde - rekla je Teodora Džehverović

  • 3

Poslednjih dana svi bruje o Teodorinom snimku upućenom biznismenu Ćazimu Osmaniju i njegovom odnosu sa učesnicom "Zadruge" za koji ona i dalje tvrdi da je isključivo prijateljski, iako nam je Ćazim u intervjuu izneo drugačiju priču. O svemu ste već mogli pročitati na našem portalu Telegraf.rs, pa je u "Zadruzi" večeras to bila jedna od glavnih tema.

NOVI SNIMAK IZ POREČA: Ćazim Osmani grli Teodoru dok mu ona peva ljubavnu pesmu! (VIDEO)

Naime, novinarka Telegrafa direktno se uključila u Belu kuću, i postavila Teodori direktna pitanja - zašto je javno lagala o tome da nije bila bliska sa Ćazimom, te da mu se obraća na "vi", kao i to da objasni snimke do kojih smo došli.

- Mogu da ispričam sve, kako sam upoznala čoveka i to što si rekla zaista nešto i ne znam. Evo, ja ću da ispričam sve šta je bilo. Nisam htela da ulazim u tu priču jer spominjemo čoveka koji nije tu, ali evo reći ću sve - počela je Teodora.

- Moja menadžerka je nastupala tamo sa Vukom Mobom. Pričala je njemu o meni, jer je ona uzela mene kako projekat. Ulaže u mene ozbiljan novac i gde god da nastupa priča o meni i želi da joj se jednog dana sve to vrati. On joj je rekao: "Šta god da treba, moju pomoć imate". On je dosta imućan čovek, ima jahte, skupocen automobil, kazino... - počela je Teodora.

Printsrkrin: Youtube/Zadruga Official

- Posle par meseci smo snimali pesmu, duet sa In Vivom, setili smo se Poreča, išla nam je cela priča uz tu pesmu. Otišli smo tamo, ja sam tada prvi put čula za Ćazima. Nisam znala ko je on. Upoznala sam njega i njegovu devojku. Zbližila sam se pre svega sa njegovom devojkom i ta njegova devojka je mene upoznala sa mojim tadašnjim dečkom  - rekla je Teodora.

Međutim, onda je po svemu sudeći ponovo slagala, rekavši da nema njegov broj telefona, pošto se postavlja pitanje kako mu je onda poslala snimak do kog smo došli?

- Ja njegov broj telefona nemam uopšte. Vratila sam se sa mojom menadžerkom tamo, smuvala se sa mojim bivšim dečkom, bila kod njih u stanu... Znači, pričali smo, ali zaista sam čoveka gledala kao svog oca. Čak sam i Doris (tadašnja devojka Ćazima Osmanija) rekla: "Kako možeš da budeš sa toliko starijim čovekom?" - ispričala je Teodora pred gledaocima i zadrugarima.

Printskrin: Youtube/Zadruga Offcial

A o snimku koji je digao sve na noge, u kojem Teodora sedi Ćazimu u krilu i peva "Imendan", rekla je sledeće:

- Mi smo sedeli u kazinu, moja menadžerka, Doris, Ćazim i njegovi prijatelji. Meni kao početnici je značila medijska pažnja, da se privuče, neka provokacija. Odlučili smo da ja sedim ne u krilu nego na fotelji, ne znam kako se to zove. Sad govorim sve kako je bilo, ko veruje - veruje, ko ne veruje - ne zanima me! Tada smo želeli da privučemo novinare, da se piše o meni kao mladoj devojci na početku - objašnjavala je Teodora.

Pogledajte čuveni snimak do kojeg smo došli u posed, a o kojem svi bruje:

Na kraju, na pitanje da li se plaši da će možda još neki snimak isplivati u javnost, Teodora je odgovorila:

- Uopšte me ovo nije potreslo, jer znam da govorim istinu. To smo uradili da bismo isprovocirali. Naravno da nisam u svakom momentu persirala čoveku, to sam rekla više u smislu da ga poštujem. Ne može nikad da mi bude drug, jer je mnogo stariji od mene. Svaki put kad sam bila sa njim bila je i njegova devojka. Ne bojim se ničega, jer da se bojim ne bih zaista ušla ovde - završila je Teodora.

Foto: Instagram/Teodora Džehverović, Marko Todorovic

Ukoliko ste propustili snimak na kojem se Teodora obraća Ćazimu sa "ti" iako je tvrdila da ga je uvek oslovljavala sa "vi" (što nam je Osmani demantovao u intervjuu koji možete pročitati klikom OVDE), pogledajte:

Kakvu je poruku Ćazim Osmani uputio Teodorinim roditeljima pročitajte klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA