≫ 

Marku i Divni oduzeli ćerku Kristinu!

Socijalni radnici došli su u kuću Divninog oca Tome Milanovića, a onda su uručili rešenje o privremenom oduzimanje male Kristine

  • 20

Divni i Marku DNK, učesnicima "Zadruge", privremeno je oduzeta ćerka Kristina (2). Naime, kako je sud odlučio, socijalna služba iz Svilajnca oduzela je dete bračnom paru Kocić zato što su uslovi u kojim je njihova ćerkica živela, kako se navodi, bili neadekvatni.

Socijalni radnici došli su u kuću Divninog oca Tome Milanovića u selo Gložane kod Svilajnca, a onda su uručili rešenje o privremenom oduzimanje male Kristine.

Podsetimo, Divnin otac Toma je u prvoj ispovesti za medije, koju je dao našem portalu Telegraf.rs, rekao da su već ranije dolazili socijalni radnici koji su hteli da uzmu Kristinu.

Foto: Vladimir Milovanović

- Bili su iz socijalnog, dolazili su ovde... Odmah su došli, drugi dan. Kako su doznali da je dete kod mene, a oni u... Neko mora da je prijavio, sigurno. Ja ih nisam prijavio - rekao nam je svojevremeno Toma i dodao:

- Nisam ja bio tu, samo je žena bila. Tu su kupili nešto u prodavnici, doneli detetu... Ona im je rekla da će da mi kaže (da su bili, prim. aut.), ali on da dete da iz kuće - neće. Tako im je rekla - objasnio nam je tad Milanović.

Pogledajte i ceo razgovor i prvi ekskluzivni snimak iz kuće Divninih roditelja:

Podsetimo, Toma je ekipi Telegrafa tada rekao da mu Divna i Marko nisu ni rekli da ulaze u rijaliti. Kako je naveo, ćerka mu je rekla da im Kristinu ostavlja na dva, tri dana, pošto ona i Marko imaju nešto da završe u Beogradu.

Toma nam se tada požalio da malena Kristina nema pelene, da čekaju pomoć, iako je rekao da se on i žena trude da detetu pruže sve što mu treba. Evo u kakvim uslovima je živela mala Kristina.

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

Daljinac

(Telegraf.rs/"Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Babaroga

    17. novembar 2017 | 00:53

    Jadno dete, istina je kad kazu da pojedinim ljudima ne treba dozvoliti reprodukciju, koliko got to bilo zalosno.

  • Tatjana

    17. novembar 2017 | 00:36

    E pa i vreme je bilo više! Ostavili je bez hrane,para i pelena starim ljudima, ide zima, pa da li mozga imaju, ej da ostaviš svoje dete, zbog čega? Pa nema tih para! Detetu želim sve najlepše, kao da je moja, čuvajte je i volite kad već roditelji nisu.

  • E

    17. novembar 2017 | 00:05

    Jadno dete :( ... Ni kod roditelja nema prave uslove koje detetu trebaju ... Mnogo mi je zao ! Cula sam Divnin tel. razgovor , u opste nije pitala za dete !??? Maloj Kristini zelim puno srece i radosti ... <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA