Ne mogu više, hoću kući! Anđela Veštica doživela nervni slom, ridala i gušila se, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

Iako je u rijalitiju tek nekoliko dana, drugi ulazak u "Zadrugu" za Anđelu Vešticu je očigledno nesnosan

  • 8

Iako se tek nedavno vratila u "Zadrugu", Anđela Veštica je potpuno izgubila živce i nije mogla da zaustavi suze u želji da izađe iz rijalitija.

Golim grudima na gledaoce! Ani Korać spala haljina, kamera sve zumirala, a evo kako je ona reagovala kad je shvatila šta se desilo! (VIDEO)

- Ne mogu više... Hoću da idem kući... Psihički ne mogu, majke mi... - plakala je Anđela.

- Ni kod lekara neće da me vode već deset dana... - u suzama je jecala Veštica, a ukućanima nije bilo svejedno kada su je videli u ovom stanju.

Printskrin: TV Pink

Luna ju je grlila govoreći kako mora da bude jaka i da izdrži, Miljan je takođe probao da je smiri, a kada je Anđela izašla napolje, za njom je krenula Ana Korać.

- Hoću kući... Jesam li ja u zatvoru? - govorila je neutešna Anđela u suzama, a zatim je otišla u sobu za rehabilitaciju.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    24. novembar 2017 | 06:52

    Kad je ulazila rekla je nesto u fazonu "pomozite mi da pobedim jer mi trebaju pare za novi porše" ahahah sta glumi ona, otisla bi ta kuci ali treba 50 hiljada da plati, nrv pare koje ona nema, a moze opet da izadje na diskvalifikaciju ali onda joj se oduzima sav honorar sto je "zaradila" tako da su joj ipak te pare najbitnije.. ovde su mnogo njih iz poprilicne bede dosli, iako ne izgleda tako, svi su na kraju krajeva dosli da zarade pare, jer rijaliti nikome dobra promocija bila nije.

  • ccccc

    23. novembar 2017 | 22:50

    da nije dozivela nervni slom od rada ili od kopanja

  • Lesa

    24. novembar 2017 | 08:42

    Sve vreme je govorila kao mrzim folirante ovo ono, ispirala mozak sa tim da dokaze gledaocima kako je ona 100% svoja, kako se ne folira itd.. onaj koji je najglasniji taj je obicno i najslabili, ona je tamo psihicki najslabija definitivno, iako je pokusala da nametne utisak jake, nezavisne devojke koju boli uvo za sve i ne folira se.. ista stvar i sa tetovazama, to je sve odbrambeni mehanizam, jer je ona jako slaba osoba koja je samo zeljna ljubavi.. ali daleko od toga da je dobra i neiskvarena.. kada su svi maltretirali smilju ona se tu nasla da ode korak dalje i da je udari, tad nije bila izbacena, isto i sa jelenom g, samo sto se tad osilila pa je mislila da je iznad drugih i da ce joj progledati kroz prste. Cim je stiglo pismo da je diskvalifikovana odma suze plac jad.. tu su svi, ali bas svi foliranti, sto jedni zbog drugih, sto zbog gledalaca, po meni je Andjela drugi najveci folirant posle Zorane, koja je u slicnom fazonu kao Andjela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA