≫ 

Anabela pričala o Slobi i Luni, pa otkrila šta Radanović sada treba da uradi, a tiče se Kije!

- Ja Slobu poznajem tri godine unazad i mislim da je jako lepo vaspitan - rekla je Anabela

  • 16

Pevačica Anabela Atijas zadovoljna je izborom partnera svoje ćerke i o njemu ima lepo mišljenje, ona podržava Luninu vezu sa Slobom Radanovićem, ali postoji jedna stvar kod Radanovića koja joj se ne dopada i koju bi po njenom mišljenju trebalo što pre da promeni.

Mi smo slobodni, a vi sa RTS-a... Sanja Marinković zbog Olje Kovačević usred emisije žestoko spustila Žiku Šarenicu! (VIDEO)

- Ja Slobu poznajem tri godine unazad i mislim da je jako lepo vaspitan. Imamo zajedničkog producenta i pratila sam ga na društvenim mrežama. Mislim da je jako lepo vaspitan, da je baš jedna dobrica, sve u svemu, pozitivno mišljenje - počela je Anabela, a potom je rekla šta Radanović sada treba da uradi.

- Ali, ja mu negde onako... Ne da mu zameram, ne mogu da mu zamerim jer niko nije savršen, ali prosto bih volela kada bi mogao da napravi neki presek. Ako si se već izjasnio, istupio pred milionima i priznao, ako si već tu devojku doveo u situaciju da je najviše kriva, najgora, jer je ona, zaboga, ukrala nečijeg muža, onda nema potrebe više da se vuku ti repovi - rekla je Anabela.

- Mislim da vaspitanje nema više tu ulogu kada dozvoljavaš da neko pređe tu granicu i manipuliše sa tobom. To mi smeta. Volela bih da se trzne i kaže "E, tu sam, ali hajde da napravimo granicu!" - iznela je pevačica svoje mišljenje.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    29. novembar 2017 | 13:40

    Evo je I majka svetica 😂😂😂 Nije on od nje napravio najgoru, već si to ti uradila zato što nisi vaspitala ćerku da ne juri oženjene. Luna je ta koja je vikala ja njega volim i sve cu uraditi da bude moj....

  • Selma

    29. novembar 2017 | 13:19

    Raziji je bolje da pripazi na svog muza , jer su mnoge bacile oko na njega.Dok ona razvodi druge i staje u odbranu svoje wc mjezimice , njen muz je u zijanu, kako mi iz BiH kazemo !

  • Suza

    29. novembar 2017 | 13:10

    Mislim da si pobrkala lončiće...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA