NEOČEKIVANO: Posle tuče, razvaljivanja kapije, pretnji smrću i najgorih uvreda, pomirili se Miki i Lepi Mića! (VIDEO)

- Miki i ja smo jedini bili iskreni ovde, znam da on ne mrzi mene, niti ja mrzim njega - poručio je Lepi Mića

  • 3
Lepi Mića i Miki Đuričić Printskrin: TV Pink

Iako je delovalo da se Miki i Lepi Mića nikada neće pomiriti posle teškog incidenta u kojem je Đuričić napao Miću i hteo da ga prebije, to se na iznenađenje svih ipak dogodilo i njih dvojica su se rukovali i pomirili.

Već napravio haos u Zadruzi: Bivši fudbaler rekao da mu se dopada Kija i da mu je i Luna simpatična, a ovako je Sloba reagovao! (VIDEO)

Miki i Mića koji su inače prijatelji (ili su bar pre rijalitija to bili), prihvatili su molbu i odlučili su da se pomire.

Pogledajte snimak sukoba tokom kojeg je Miki vikao: "Idem kući, ako ostanem, ubiću ga":

- Pale su teške reči, rekli smo svašta... Tako je kada se prijatelji posvađaju...  Miki i ja smo jedini bili iskreni ovde, znam da on ne mrzi mene, niti ja mrzim njega, treba vreme da prođe. Obećavam da nikada više neću ući u takvu svađu sa Mikijem, nema šanse - rekao je Lepi Mića a Đuričić se nadovezao:

- Naš odnos ovde ne treba pred milionima ljudi da se rešava, preko nekih stvari ne mogu da pređem, verovatno ni on, svako nek' radi šta hoće...

Ovako je izgledalo pomirenje Mikija i Miće:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    3. decembar 2017 | 18:44

    Nisu se pomirili nego radi reda kao rukovali.. ja da sam na mikijevom mestu sacekao bi kad nema nikog i na kvarno zategao micu par puta dok ne padne

  • AA

    3. decembar 2017 | 17:46

    Mikiju je nametnuto ovo "pomirenje" iz studija, to je nesto sto ne bi trebalo da se forsira ovako, kakav je to rijaliti? Ovo je samo pokusaj da se Mica "opere" preko Mikija

  • Srdjan

    3. decembar 2017 | 20:31

    Kakvo pomirenje. Mikiju je Mica "noz u ledja zabo". Miki ljudina,al Mica proda drugarstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA