Sloba urlao na Lunu, prekipelo mu zbog njenog ponašanja, a ona onda priznala čega se NAJVIŠE plaši u vezi sa njim! (VIDEO)

Dok su ostali učesnici "Zadruge" proslavljali veridbu i zabavljali se, Sloba i Luna su se osamili u pabu

  • 6

Nakon što je Bora Santana zaprosio Macu Diskreciju, učesnicima "Zadruge" je priređena žurka kako bi proslavili njihovu veridbu.

Luna pred zadrugarima rekla da je TRUDNA, evo kako je Sloba reagovao! (VIDEO)

Luna se sklonila sa žurke i otišla u pab, gde su kasnije oboje razgovarali. Uporno je tvrdila da je smorena, da joj se ne ide na žurku, iako je došao Slobin drug i kolega Dragi Domić da zabavlja zadrugare.

- Ja ne mogu da budem raspoložena na silu... Drug ti je došao i ne želim da se osećaš loše zbog mene. Volela bih da naučim da se na meni ništa ne vidi, da nikad ne provališ kad sam smorena.

- Ali tvoj odnos se promeni prema meni, ajde pogledaj sa strane malo. Znaš odlično kako se ponašaš u takvim trenucima. Ako ne kapiraš da si mi jedina bitna, ne znam kako da ti dokažem... - rekao je Sloba ljut na Lunu.

Printskrin: TV Pink

- Ne treba da se sklanjaš, treba da budeš tu uz mene! - rekao joj je Sloba.

- Nikad nećeš razumeti kako se ja osećam! I ne želim da se ikada tako osećaš! - rekla mu je Luna.

- Ne može da se promeni tvoj odnos prema meni ako se ti iznerviraš zbog drugog! Ni moj odnos prema tebi se ne promeni! Treba da mi kažeš, a ne da ćutiš! Kao što ja tebi uvek sve kažem - vikao je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Ne mogu da ragovaram s tobom kad su kamere oko nas... - govorila je Luna smireno, dok se Sloba nervirao sve vreme. Terala ga je da ide da se zabavlja i da bude sa drugarom, međutim, on nije hteo.

Kasnije su ipak krenuli zajedno, a Luna je rekla: "Neću da budem kao ona!" i otkrila da joj je najveći strah to da će on da je ostavi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rale

    24. decembar 2017 | 21:46

    Za ove je jedino radna akcija lijek. Brdo sa njima razbiti, a nikakve koristi od njih. Luna obavezno da se javi endokrinologu, štitna žlijezda joj nije u redu. Ovo nisu normalne promjene raspoloženja. A ako je mislila da ne želi biti kao Kija, ne može sve i kad bi htjela. Prvo bi trebala usvojiti higijenske navike, pa onda sve ostalo.

  • Brankica

    24. decembar 2017 | 21:28

    Opet pokazuje koliko je agresivan.

  • Bg

    24. decembar 2017 | 21:57

    Postali su MNOGO dosadni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA