Uboli su ga nožem u bubreg, umalo je umro! Đeksonov menadžer otkrio zbog čega je Nemanja POLUDEO i zašto hoće da izađe iz Zadruge! (VIDEO)

- Baš je u bolovima, kuka tamo sve vreme. Njemu treba lekar specijalista da ga pregleda i da mu namesti kičmu - ispričao je Đeksonov menadžer

  • 10

Kada je saznao da nije izbačen iz "Zadruge" i da su ga gledaoci svojim glasovima zadržali u rijalitiju, Đekson je načisto poludeo i izvređao je svoje glasače na najodvratniji način, a potom se oglasio i njegov menadžer koji je otkrio da Nemanja ima ozbiljne zdravstvene probleme.

Gagi Đogani prvi put o seksu Lune i Slobe pred kamerama, o kojem bruje milioni! (VIDEO)

Posle izbacivanja, Đekson je izgubio živce dok je razgovarao sa Drvetom.

- Svi su debili retardirani, dabogda crkli, i njihove porodice takođe... pa nek' glasaju za mene... Je*o im ja mater u pi**u. Hoću da idem kući da rešavam probleme. Šta da radim da me ne izglasaju ljudi, blejim, nebitan sam, kamere me ne snimaju kad uđem u prostoriju, mogu cigaru lagano da zapalim. Pre ću da pobegnem nego da doživim veći problem sa kičmom. Imaću ogromne posledice što sam ušao u ovaj rijaliti - ispruičao je besni Đekson.

Potom je Đerićev menadžer Dača otkrio kakve probleme Đekson ima.

- On ima problem sa kičmom, u velikim je bolovima. Dali su mu tamo lekove, ali mu to ne pomaže. Baš je u bolovima, kuka tamo sve vreme. Njemu treba lekar specijalista da ga pregleda i da mu namesti kičmu. On ju je povredio još kao veoma mlad, on mora da leži, da odmara, a oni ga tamo cimaju po ceo dan, ne daju mu da miruje. To je u suštini najveći problem - izjavio je Dača za "Blic" i dodao:

Printskrin: TV Pink

- Njegova majka je veoma zabrinuta, u kontaktu je sa produkcijom. On je kao mlad doživeo incident prilikom kog je uboden nožem. U toj tuči je bio uboden u bubrege i kičmu, zamalo da umre, dečko je jedva preživeo. Taj problem sa kičmom je posledica tog nemilog događaja. Njegova majka se i sama ponudila da plati lekara koji će da dođe u rijaliti šou da ga pregleda. Ona je, inače, lekarka. Videćemo šta će se događati dalje i da li će mu produkcija pomoći.

A ovako je izgledalo izbacivanje:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boss

    25. decembar 2017 | 18:14

    Stvarno nije fer ovo prema Đeksonu, ne gotivim ja njega nesto ali ako kaze da hoce napolje treba njegovi fanovi da budu fer i da iskuliraju.

  • Ciric A.

    25. decembar 2017 | 19:34

    Zasto je ulazio ako je toliko na mukama i znao koliko mora da "odmara".

  • DusadusaDusan

    25. decembar 2017 | 22:34

    Kad hoce kuci zasto je ucestvovao u igri za dupliranje glasova i to se trudio,kuka da skrene paznju na sebe,nije vise u prvom planu,u produkciji nisu neljudi da mu ne obezbede lekara itd.itd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA