≫ 

Nezapamćeni haos u Zadruzi zbog Sarinog pisma Janjušu! Reljićeva histerisala kao nikad, posvađali se SVI REDOM! (VIDEO)

U raspravu su se na kraju umešali svi, došlo je do žestoke svađe, a obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno

  • 15

U "Zadruzi" je nastao totalni haos između Janjuša, Mikija, Sare, Đeksona, ali i ostalih koji su se umešali, a sve je počelo oko pisama koje je Sara Reljić pisala Marku Janjuševiću.

Kija pred Lunom i Slobom jednom rečenicom otkrila koliko NE poznaje Andriju, a onda Radanovića iznenadila pitanjem! (VIDEO)

- Da vidimo ko šta priča i razjasnimo sve... Krenule su priče kako je meni Ana Korać na stepenicama pu*ila ku*ac - počeo je Janjuš, međutim, opšte ludilo i svađa počela je tek kasnije.

- Nije Ana u pitanju! Znam ja na koga misliš, na mene! Upravo zbog ovakvih stvari sam se distancirao od vas - vikao je Miki, a onda ušao u raspravu sa Janjušem.

Printskrin: TV Pink

Usledio je haos zbog ljubavnog pisma koje je Sara navodno poslala Janjušu, prema pričama pojedinih zadrugara.

- Ti si meni rekao da ti je Janjuš rekao da mu je Sara pu*ila ku*ac! - vikao je Đekson.

- Jesam li ja tebi pomenuo da mi je Sara pu*ila ku*ac? Kad izađem odavde, evo, neka dete, moju Krunu ne vidim ako sam poljubio ili pipnuo Saru - rekao je Janjuš.

Printskrin: TV Pink

- Meni je mnogo loše, drhtim, ne znam šta mi je. Prvo, pu*enje...ko god je to rekao je ekstremno bolestan je u mozak i ne znam zašto to radite. Drugo, on zna šta je u pismu, zna i Vojke, tako da to možete da obesite mačku o rep. Treće, jedna osoba mi je rekla da si ti rekao nekome - rekla je Sara.

- Janjuš vam nije rekao da je Sara zaljubljena u njega i da mu piše pisma?! - vikao je Miki i obratio se dvojici zadrugara od kojih je to saznao.

Printskrin: TV Pink

Sara je pobesnela, počela da histeriše...ali ni tu se nije završilo. 

- Ja bih bio jedan od prvih ljudi koji su to saznali. A ja to nisam saznao, znači da nije istina! - rekao je Sloba, a Lepi Mića je urlao na Saru, jer nije želela da kaže od koga su krenule te priče...

Pogledajte snimak svađe koja se pretvorila u potpuno ludilo, dok je sve vreme obezbeđenje stajalo tu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    30. decembar 2017 | 12:52

    Hteli Mikija da okrive sto je reko istinu,a ne Janjusa koji vara svoju zenu i kune se u dete. Miki carina ! Miki do pobede bre !

  • Dak

    30. decembar 2017 | 12:46

    Najpokvareniji je Janjus.Od njega je sve poslo.On se pohvalio a sada se kune u dete da je nije takao.Mozda i nije ali pohvalio se jeste.

  • Tanja

    30. decembar 2017 | 12:03

    Sloba laze, brani preljubnika kao sto je i sam. Laze i Djekson. Jedini koji govori istinu je MIKI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA